.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Град
    Мързелград
    Едните ми баба и дядо са просто страхотни.Разбира се имат и някои стари възгледи ама дядо ми само да му обясня нещо на компа или на телефона веднага чатва.Праща си блутот разни неща,аб всичко.Много са модерни.
    Ама другата ми баба е боце опази.Само ме следи като бебе,абе за нея много има да се пише.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Xx7thSiNxX
    Ох и аз имам същата баба. Такава фантазия има, че просто не е истина, а най-лошото е, че всички на нея ще вярват. Ама естествено на кой да вярват на бабата с "доброто възпитание" или на тинейджърката (от новините яко им промиват мозъците и естествено дъртите ме слагат под общ знаменател с ликетата дето се друсът). Явно в днешно време не стига да си с добри оценки, добро възпитание и да слушаш...явно каквото и да правим все ние ще сме виновни. На мен лично толкова от фантазиите на баба ми ми стигат и мисля да се изнеса и този път като ми се обади със сълзи на очите и почне да ми обяснява колко много ме обича, как аз съм и първата внучка и как и липсвам просто този път няма да се хвана отново и няма пак да се върна у нас.
    все едно пишеш за мене и моята баба само разправя едни на нашите и естествено те вярват на нея
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    аа моята бива,кефи си ме
    ама другатааааааааааааааааааа аа е ужас,като чуя,че ще идва и се разболявам

Град
    Пловдив
    Аз имам една баба само. На другата й викам, че е вещица, щото е пълното олицетворение на дявола най - смотаното и смръдливо същество на света. Само гледа кой да прокълне и как да извика линейка за да се оплаче на докторите, че била много болна! Болна ли, мръсната й ку*ка си е много добре, ама обича да я съжаляват. Умира си на кеф да я съжаляват! Мръсна вещица

Град
    pleven
    Едните ми баба и дядо (на майка ми) са най-добрите на света!! Понеже се занимавам с планинско колоездене,а колелото ми беше боклук аз си събирах пари за ново.Колелото струва 2.000,но аз бях събрал само 1.000.Когато се бяхме събрали цялото семейство споменах за колелото,а дядо ми каза,че на другия ден иска да ме заведе да види кое му струвало толкова пари.Отначалото не се усетих.Майка ми беше дала спестяванията ми на него.След като отидохме в магазина и той каза,че не си струва парите и аз се разочаровах естествено.Той каза да отида в колата,защото беше зима,а бях без яке.Той каза,че ще ходи до магазина да купи хляб,а всъщност е купил колелото.Аз си бях пуснал музика в колата и си гледах колите,които минаваха.По едно време се отвори задната врата обърнах се,но не видях колелото и пак погледнах напред.След 10тина секунди нещо изклопа отзад обърнах се и какво да видя Колелоооо .Купували са ми каквото пожелая,естествено не ги обичам само заради това,че ми угаждат,а заради това,че са много добри хора

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkMojo
    Ох аз мойта баба много си я обичам обаче има такива странни разбирания и толкова параноична, че на моменти ми иде да я удара с нещо Напоследък само се караме, а тя ми разправя, че съм и съкращавала живота

++ .. на всичкото отгоре живея при нея ...

Град
    Габрово
    Моите баби са много добри и двете. Позволяват ми да си седя до колкото искам. и многооо често спонсорират .

Иначе по темата : Хммм странна баба ,а това с хляба просто ме уби.
    http://www.neobux.com/?r=borisov15
    Така се печелят пари онлайн. Регистрирайте се и няма да съжалявате.

Ох едната ми баба е готина,не ми се меси много много,но другата горката така се притеснява за всяко нещо,че ме искарва извън релси.Ама така са старите хора за тях всичко е опасно...

Град
    Варна
    О, много са бабите, които постоянно преувеличават. Ти им обясняваш нещо, а те си знаят тяхната и това е. Понякога си мисля, че искат повече внимание, затова влизат в някакви филми. Но все пак трябва да имаме респект към тях.
    Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.

Темата е стара..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Не знам моята баба в кой век живее Толкова е досадна и кат земе да си измисля пред наще и ми иде да я грамна

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ооо като бях по-малка много ме контролираха, ама и аз им се връзвах. Сега нищо не могат да ми кажат, по простата причина, че вече не ги слушам ... И спряха. Иначе постоянно - няма да излизаш, това ще правиш, онова ще правиш ... Да бе, да!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Stara Zagora
    Аз като малък много не харесвах баба си но пак я обичах много ме дразнеше даже веднъж като бях много хиперактивен тя даже взе че ме завърза за крака на масата но сега се преместих в центъра и си живея живот без забрани
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Аз пък много си харесвам и двете баби, нищо, че едната я виждам за 2 години веднъж.. но другата си ми е адски печена и добра..

Аз пък много си харесвам и двете баби, нищо, че едната я виждам за 2 години веднъж.. но другата си ми е адски печена и добра..

olele kato pro4etoh komentarite se yspoih misleh 4e sam edinstvenata s takava baba.mn q obi4kam NO taka mi vdiga nervite 4e ako se ispuskah vseki put v koito me nervira nama6e da ostanat zdravi mebeli vku6ti. A KATO PO4NE S TEMITE ZA MOM4ETA I TAKIVA RABOTI MI IDVA DA SE HVURLQ PREZ BALKONA

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    И двете ми баби са супер И дядовците А за твоята : обясняваш на вашите и си правиш каквото искаш =)

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    Нашите пък знаят ква е баба ми, и затова ми казват да си правя квото искам и да не и обръщам внимание...
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си