- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите за именните си дни ?
Организирате ли нещо,отбелязвате ли ги изобщо, какво правите на тая дата?
пия
нямам и не мисля, че е повод за празнуване
не се изказвай неподготвен,прасе
Нищо по-различно от всеки друг.Плюс това, името ми не е българско, и така и не разбрах в крайна сметка кога ми е именния ден.
ако има пари - хапване, пийване като всеки останал ден
ако няма пари - търсим спонсор за хапване и пийване
пък и като се има предвид, че никой от приятелите ми и познатите ми не знаят за съществуването на мой имен ден кво да ви кажа...
аз пък имам 2 ....
и винаги имам избор за кой да черпя
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Дърпам си ушите да порасна голям!
Проблем?
Grumpy old madman
абе пари да има,мноо доволно се получава,тая година беше няма толкова отровно майна![]()
пиене,пушене,смях и т.н.![]()
Черпя с бонбони и кафенце.На рождения ден повече .![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
да си призная, не знам на коя дата ми е.Първоначално написано от make_you_mine
някви сайтове пише различно
приел съм, че ми е на рожденната дата и уж го празнувам заедно с рд-то![]()
![]()
ям канелени сладки и пия топли шоколади и коледен чай, пък:П
Плача под душа, защото си нямам приятели.
Аз до преди 2 години не знаех, че имам имен ден, докато на един 17ти септември ми се включват в скайп:
-Честит имен ден
-Ъ?!
![]()
Е, явно е на 17 септември, като са казали.
Но аз все пак не го възприемам като повод за празнуване и не го отбелязвам. Именните дни са в крайна сметка религиозни празници - не се отнасят до мен.
terrorclub, съгласна съм с написаното, ама я се замисли дали ако е така утре се събудиш на плажа в ибиза, дали няма да се размажеш от партита. то ясно, че ситуацията е изцяло хипотетична, ама си е гот![]()
за моя имен ден- отидохме аз, една моя мн.близка приятелка, също именичка и някви нейни познати в ялта. не беше кой знае какво. същата вечер имаше мач левски- цска и гъмжеше от патрулки, а и ние по онова време бяхме леко under aged![]()
обикновено за именните дни излизам някъде на ресторант семейно.и да като цяло ми е тъпо от това, че трябва на един определен ден да съм в добро настроение. щото си е важно, не върви да отидеш някъде, да знаеш, че имаш супер много проблеми и да се правиш, че ти е весело, а вътрешно да ти е ебати кошмара... Като се празнува трябда да е с кеф, а понякога се появяват доста неприятно фактори, които буквално го убиват този кеф...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Е какво лошо има в това?Първоначално написано от terrorclub
Особено ако всеки път се забавляваш стабилно и излизанията всяка вечер не ти преебават кефа.
Иначе това,че не ти трябва някакъв определен повод за да се разцепиш е така.
Аз лично ако не изляза един ден или вечер някъде си,не се чувствам добре.
По темата: аз май нямам имен ден.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Нищо, даже ми е странно, като ми го честитят.
Audio ergo sum
да. шоу беше верно.
а иначе точно- повтаряемите неща си губят чара и си е вярно, нищо че е голямо клише
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Никой никога не се сеща, че имам имен ден. Е, може и причината да е, че е супер неизвестна дата, а научих кога е едва преди 2 години и не го празнувам.
От няколко години не отбелязвам и рождения си ден особено много![]()
Черпя с бонки и ходим с тайфата на дискотека/ пица.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Не знам дори кога точно имам имен ден.
Кой въобще е измислил именните дни ? И кой е решил ,че трябва да се празнуват пък?
Много ми е интересно.![]()