- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Висок ли съм за възрастта си/
Офф...я ти би трябвало да се чувстваш по-уверен в себе си!Защото никой няма да тръгва да ти се отваря щото ще те мисли за доста по-голямОфф кви ги говоря просто не им се връзвай!
Пич, споко, не им обръщай внимание! Аз съм на 14 и съм 1.94-95см и никой не смее да ми се подиграва![]()
Аз съм на 13, 1.72 високМного рядко ми се подиграват и го го правят се надигам на пръсти и ги гледам отдолу с едни ийвъл очички, и до там. А няма за какво да се притесняваш, че ти се подиграват. Тегли им един шут и тва е. А и съм убеден вече, че момичетата харесват по-високите момчета, така че - кво ти дреме на патк*та, доста по-удобно и добре е да си висок отколкото нисък.
Бе човек, радвай се, че се висок... в днешно време високите и стройни мъже стават все по-малко, за сметка пък на което момичетата все повече се издължават. Затова и аз имам проблем с момчетата, момиче съм на 16 и съм 1.75... рядкост някой младеж на моите години да е по-висок от мен, и то с не повече от 2 см...
А ти не ги приемай тия неща толкова навътре просто. Тва са си бъзици.
А нас нисичките питате ли ни.Аз съм на 13 и съм 160см.Шегувам се разбира се,аз намирам за много sexy да си висок.Ако си и хубав какъв ти е проблема,кажи им на тези дето ти се подиграват,че са джуджета и от високо ги виждаш като мравки например.Вземи се запиши на баскетбол там всички ще са високи като тебе и няма да се чувстваш зле.И аз не мисля,че има за какво да се притесняваш ,някой хора дават всичко за да бъдат високи колкото теб.
Омг, накъде отиде света, че вече хората се оплакват, че били високи. Ами ти с това трябва да се хвалиш бе, човек :\.
За мен едно момче никога не е твърде високо, с изключение на тези от NBA. Но спокойно, не се приближаваш до тях.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива