- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 15 септември
Днес се навършиха 3 месеца откакто не го бях виждала... :х, милсех , че съм се отървала от мисълта за него, но съм грешала.Когато влязох в училищния двор, първото което видях е сиянието му.Уверена, крачех към училищната сграда...Той ме позна...не го очаквах.Гледаше в мен.Когато запя в мъжкия хор, аз не можех да отделя оочи от него, а когато той ме погледнеше и поглредите ни се срещаха , той се усмихваше с ъгълчетата на устните си и веднага сменяше погледа си, после стана така, че аз и приятелката ми отидохме в кафето, където бяха той и неговите приятели.Имаше една свободна маса, до тяхната.Когато ме видяха ме попитаха дали го харесвам, А аз казах не....Не можах да пречупя тази тъпа гордост... :х..Отидох до тоалетната и му изпратих смс - Just like you!...Веднага ме заподозряха и ме попитаха дали съм аз а аз се сетих,че ще тръгне да звъни, отговорих, че не съм и отидох в тоалетната за да изключа телефона си, а когато после го включих беше звънял.......
Преди да съм прочел темата ...
Не, не се забременява от 15ти септември
това пък какво е
Поредния загубеняк/загубенячка.. спокойно не им обръщай внимание..Първоначално написано от sashto22
![]()
Кажи му какво чустваш.. не се притеснявай.. дори и пред всички.. трябва да имаш смелост да му го кажеш.. Защото така може да се окаже несподелена любов, което е по-лошо за теб.. Кажи му че си ти.. Че ти си пратила смс-а и за да не си помисли нещо му кажи, че не си искала да го кажеш пред другите..
Благодаря![]()
Май само споделяш,но все пак ще ти дам съвет.
Попринцип съм против връзка с момче от същото училище,защото после ако не се получи е кофти.Но все пак ти си реши.Единият ти вариант е да се бориш за него,а другия е да го забравиш.
Първоначално написано от sasha_90
А ако наистина има чуства към него, защо да го забравя.. Те след това ще си останат просто приятели освен ако не е сериозно това заради което са се разделили.. Просто да опита.. може да се получи.. ако не стане поне ще знае, че е опитала.. а тъка може да си блъска главата после с месеци.. Така че мацка по добре действай..![]()
Как да е боря дай някакъв съвет, защото миналата година се борих подарявах му неща, той пред мен казваше, че не ем харесва, а пред приятелите си, че може и да ме харесва..Може би в някой подходящ момент да му предложа...Примерно подарявам му голям плюшен мечок с листче, на което го питам..![]()
Не пребързвай с подаръци,не всеки обича.Опитай да му привлечеш вниманието по-някакъв начин.За целта първо трябва да сте приятели,да си имате доверие.Ти ако си мислиш,че като сте се запознали и веднага си признала какво чувстваш и си му подарила няколко неща,ще го спечелиш лъжеш се.Едно момче не се печели така.Трябва да му покажеш черта от характера си,която е рядко срещана.Трябва да държиш на него,да бъдеш искрена.Не го преследвай прекалено,защото рискуваш да станеш досадна.Първоначално написано от sashto22
Тя така или иначе пак може да си блъска главата.Нека първо се убеди,че той я харесва и тогава да действа.Представяш ли си какво може да и коства едно "не".Предполагаш ли колко гадно ще й бъде после?С какво желание ще ходи на училище?Първоначално написано от kradinero
Действай какво чакаш...![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
![]()
Подарявала си му подаръци, а той дори казва, че не те харесва?! WTF?! И възнамеряваш да продължаваш..
Намери си друг начин. Така се печели момиче, не момче..![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Много съгласна с това.Първоначално написано от sasha_90
![]()
И да умееш свирките..., което не ми се вярва.Първоначално написано от sasha_90
Temet Nosce
벨야카
Mило момиче,първо това с изпращането на смс-и от анонимен подател е адски тъпо..Ако му пращаш смс поне напиши коя си,за да знае човекът отсреща...А ако и той те харесва ще ти отговори или ще звъннеИ + това как може да си подарявала подаръци на момче,което не ти е гадже?Поне за мен отстрани това изглежда...жалко-просто един отчаян опит,за да му привлечеш вниманието...Трябва да покажеш характера си,вътрешната ти крассота,да те опознае и тогава евентуално,ако тооооолкова искаш можеш да му дадеш нещо ДРЕБНО(под дребно разбирай наистина дребно),а не плюшен мечок...С подаръци НЕ можеш и НЯМА да купиш нито вниманието,а още по-малко любовта му..Бъди естествена и всичко ще се нареди
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
кажи му,че си ти,обаче насаме
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!