- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЕЕ така се прави !!!!
http://vbox7.com/play:d8869749 Шапка му свалям на момчето...
Тоя клип много радва !
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Евала на пича,шапка му свалям.
Бтв това е даскалото което миналата година завърших![]()
Ако се пусне и анкета колко от нашия сайт биха го направили ...
Правил съм го,само че не пред толкова много хораПървоначално написано от OneGuy
![]()
Затова му правя евала на пича,че се е престрашил.Явно момичето наистина си заслужава.
Моя ако направи нещо такова ще го изям! Толкова сладкоооо :Д чак на мен ми стана хубаво :Д
![]()
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Страхотен! Само суперлативи за тази смелост
Иска се доста смелост, евала на момчето!
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
То точно за това много малко момичета заслужават това ... Ако не се появи ... а е била там ... е супер унизително за нея ... а и пича ще се почувства наистина ужасно ... и заради постъпката и ... и заради това че се е изложил пред всички
И не би те размекнало?А на колко години си?Първоначално написано от Smrazqvashta
Не мисля, че би ме размекнало. Не и този начин за изразяване на чувства. На 20 съм.Първоначално написано от OneGuy
супер тъпо. по-яко щеще да е, ако тя беше излезнала и казала "оо пепи, искам да сме само приятели. проблема не е в теб"
немаше ли да е шоу![]()
Лелелелеле, направо без думи останах като гледах клипа още като отворих тийнпроблем.![]()
![]()
Браво на пича, евала му за постъпката. Ако някой направи подобно нещо за мен адски ще ме е срам, но ще си умра от кеф ако го харесвам. Ех, жалко че адски малко момчета биха направили подобно нещо.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ако имаше момичета които да се доказват, че заслужават такива изявления ... щеше и момчета да има които да го правят .... като под никакъв признак не защитавам мъжката солидарност ... просто съм на мнение че броя утрепки при момичетата са повече от колкото броя утрепки при момчетатаПървоначално написано от gabi_94
Да, прав си. Така е. И все пак мисля, че има доста момичета, които го заслужават.Първоначално написано от OneGuy
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
МразиМ показността обикновено, ама щом дори на мен ми стана мило, докато гледах клипа... Момчето има супер приятното чувство за хумор и още по-приятния глас, и най-вече - смелостта да излезе пред толкова много хора с риск да го "целят с развалени яйца, моркови и с каквото друго целят" и Тина, която е "много красива, много умна и много хубава", да се окаже крайно несимпатична, глупава и неблагодарна.Изобщо, много приятно ми стана, ше кажеш, че все едно на мен са ми го направили днес.
Да се обичат и разбират, и дъълго да помнят запознанството си, 'щото само по себе си е уникално. Да отидеш в училището, в което уж учи момичето на мечтите ти, да се изправиш пред всички и да си кажеш, квото ти е на сърцето... Супер съм впечатлена, евала!
Лелеее , колко е мило .![]()
Браво,такива като него в днешно време са рядкост за жалост.![]()
Нямам сили за още, кажи ми колко има ? Не ми остана нищо, а живота още ми взима !
да,знам го клипа,много му се накефих на момчето![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
У-у-уникално![]()
ЕВАЛА с огромни букви на пича!!!Евала за чувството за хумор,за смелостта да се изправи пред толкова хора,за да извика момичето си
Супер мил жест и,ако тази не го оцени трябва да е пълен боклук..Ще си я спомнят тая случка цял живот
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Това е повече от прекрасно! Момчето е много смело и ако някой ми направи подобна изненада, дори не знам дали бих могла да реагирам адекватно. А момичето е истинска късметлийка, дано да са заедно дълго време![]()