- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЕЕ така се прави !!!!
според мене е идиот майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тузаро майна ... ти нямаш кураж да направиш такова нещо ... виж мацките как му се кефят на пича ...
По темата чудесно е ако си заслужава да го направиш за някой
естествено че няма да го направя, щото все пак имам някакво самоуважение и изграден авторитет пред хората.
Той я познава от няколко дена майна, че даже и по интернет, кое му е чудесното само не се сещам... някъв болен мозък майна. и не стига че излага себе си ми излага и момичето което ше го скъсат от бъзик в даскало.
Тузи недей, майна. ЩЕ те изядат ей сега с парцалите.
Иначе бравос на момъка. Аз също бих направил подобно нещо. Само диря девойката
Наречете го както си искате - смелост, кураж, сила, борбеност, оригиналност,... факта е че момчето заявява какво иска ясно и разбираемо - очевидно въпросната Тина, при това по много интересен начин. И само заради това заслужава тя да го нагушка, нацелува и прочее.
Да не пропуснем факта че намомчето явно не му представлява пробелм да си говори пред хора, т.е. това не е поза.
Да попитам - ако го замерят с яйцаи моркови и други - какво от това? Ако Тина се окаже най-задръстената кифла с повече комплекси отколкото пребито, бездомно куче, не-яло от три седмици - какво от това?
Това ли е най-важното в случая? Ясно личи че момчето искрено се забавлява отслучката и крайниярезултат нее определящ затова. Дори и да го бяха насинили с моркови и зелки, той пак щеше да е доволенДори и Тина да не беше се появила - той отново щеше да е доволен. И 100 % след като си тръгне, някое друго момиче щеше да го заговори и да му каже, колко очарована е била от неговото държание. И ето ти нова възможност.
И тъй
Важното, освен крайния резултат, е да се забавляваш докато правиш нещо. А на момчето му личеше че прави точно това. Доколкото видях в профила на момичето - тя също е била очарована.
Браво на младежите!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Супер сладурско..да му имам смелостта на пича![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Браво !![]()
и аз все още не мога да го разбера... на кое му се кефите майна, че е излезнал пред едно даскало и е искал да се запознае с момиче от интернет??? Ами тея пендели дето се обясняват в Море от любов пред цяла България начи трябва да са богове....
Представете си тоя щом по нормалния начин не мое да си фане гаже кви жертви прави....
Имам топките да направя такова нещо, но съм прекалено сигурен, че няма да бъде оценено и след това ще ме е яд, ама много яд. Дали ще го огрее обаче...
Верно трябва да си малко луд да го направиш това нещо. Евалата му правя за куража и непукизма, че чак и забавен беше. Лошо, че няма да го огрее, а на оная рейтинга неимоверно и се вдига.
Temet Nosce
벨야카
Браво на момчето,за емоцията,която е подарило на момичето. Направо скрива шапката на много други мъжки..няма да продължавам.
Аххх, лелее... tuzaro тука е прав!![]()
Момчето я познава от "няколко дена" и са се зопазнали по интернет. Просто мозъка не ми го побира от къде тази любов към някого, когото дори не познава! И всичката тази показнос.... о, абе не ми е по вкуса. Иначе браво за смелостта, настина.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.