- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се харесал/а
Представете си вие сте от другият пол и се запознавате със себе си.Бихте ли се харесал/а
П.С свободни сте и нищо не ви спира да бъдете заедно (като разтояние,религия,родители )
Suit Up
От първо впечатление - никога! Обаче ако съдбата ни наложи да се запознаем под друг предтекст и просто се случи да се опознаем... винаги!
Ако бях противоположния пол ... и видя себе си ... щях да съм руса ... със светли очи ... поне 170 висока ... и да щях да се сгодя със себе си
не
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Да,щях,защото знам каква съм,какъв характер имам и колко "струвам"...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Зависи. Сигурно да. Или по-точно ще ми е объркано. Като след това или МЕН ще ме дразни,или още повече ще ми хареса.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дааааа... флюбен съм в себе си. Поне знам, че неа се нараня![]()
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Колко?
(И човеко от какъв зор слагаш тоя сайз като постваш...така или иначе размера е стандартен)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Така ли .. интересно ... и колко точно струваш
според мен да...щях да с е харесам не защото съм много крсива хаха...а защото си имам достатачно мозък в главата за да знам кое е добре и кое не и ,че държа на приятеля ми окончателно прекалено много![]()
Достатъчно,за да ме оценят и вътрешно,и външно като човек и толкова,че да се харесвам и уважавам
ПС:Не знам на мен на лаптопа все един и същ ми го показваСега го направих нормален на 12,мисля,че е добре...
![]()
Окей майна всичко е наред няма проблем
Естествено!
Даже ще си пусна и на първата среща!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Русо цветно телевизорчеПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
На пръв поглед ще се влюбим, но в един момент ще излезе всичко извън контрол. И двете страни ще искат да командорят и да тарикатат другия докрай. Въпреки всичко мисля, че моето женско АЗ ще се шиба като побъркано.
Temet Nosce
벨야카
Това като комплимент ли да го приемам?Първоначално написано от umri
![]()
![]()
![]()
Както са "изцепих" в една друга тема съм с много голямо самочувствие, така че определено бих се харесал не,ами влюбил чак![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
По-скоро не.Сигурно ще съм голяма претенция![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
По външен вид - едва ли,но ако намеря момче,което да е като мен духом и разум няма да ми пука изобщо как изглежда![]()
П.С:За сега не съм срещнала човек,който да е като мен "духом и разум"![]()
![]()
[b] Was tust du,Was f
Не бих.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Зависи,красива ли ще съм![]()
![]()
![]()
Еми ако се опозная ще се харесам,много момичета са ми казвали че са си правили грешни изводи за мен и когато са ме опознали са видяли едно страхотно момче така че смятам че и аз ще съм същия (Ъъъъ така де същата)
>>DjBelev<<
Не, естествено. За какво ми е още един като мен?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Може би-не... обичала съм момче с почти сходни разбирания и маниери като моите.... не беше толкова интересно...докато сега съм с напълно различен човек до мен.... нямаме абсолютно нищо еднакво и се чувствам супер щастлива и е интересно да научавам нови неща от него![]()
Мии.. да ще се харесам защо не![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Незнам, не намирам много смисъл в темата! Ако аз съм момче и се запозная със себе сиии...
Така ще ни е скучно, защото единствената разлика ще бъде това, че единия човек е момче, а другия - момиче! Никаква разлика в маниерите, поведението, характера!Просто ще си омръзнем след известно време!
Разбирате ли - просто единия ще има п***с, а другия - пу***!
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()