Здравйте нова съм тук и за първи път искам съвет от хора във форум. Историята не е много сложна или нещо такова, а просто е много объркващо за мен и не спирам да мисля за това. Преди време излизах с моята приятелка и с нейното гадже навън-по кафета. Но не съм забелязала никога, че нейният приятел, смисъл гаджето и, има някакви чувства към мен. Много странични наблюдатели са ми го казвали, но аз така и не повярвах,както и да е. След време се скарах с тях двамата и не си говорихме близо година. Сега отново сме приятелки с нея, но с момчето вече разговорът не върви, смисъл държи се студено, прреди винаги се държеше по "топло". Но това не е всичко.. онзи ден имаше едно събиране в града ни аз бях там и съвсем не забелязах присъствието му. Обърнах се и го видях и знаете ли.. сякаш нещо ме прониза в коремната област, сякаш ме удари гръм и немога да си го обясня. Никога не съм имала интерес към него, само той към мен при това ми го е казвал. Незнам какво беше това усещане, за това искам да ви питам за мнение .. ?