.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Скайпа има звук,но не си чувам музиката

Здравейте! Имам един проблем,имам звук в скайп,т.е като ми пишат и се чува онова пиук Пускам си някое клипче или музиката ми и няма звук ;х Някакви идеи как мога да го оправя?
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

е

Еми прейнсталирай си драйверите за звука... ако ти е само в нета да не слушаш музиката тогава пробвай да прейсталираш браузера ти.

Виж в "Master Volume" дали не е намален звука на приложенията - отвори го, до като върви даденото клипче или е пусната музикалната програма...

Занесох го на сервиз,оправиха го. Оказа се,че някакви файлове били изтрити... аниуей,лок
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си