- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По какво да разбера, че едно момче ме харесва?
По какво да разбера, че едно момче ме харесва?![]()
![]()
ако чурката му става на кокал като те види, значи те харесва
ако те набие и след това се изплюе отгоре ти, значи не те харесва
Ккаво се правите на интересни с тея смотани лафове...тук сме за да си помагаме
Ми то ше си личи..ше ти обръша внимание ше те закача,въпреки че за всеки е строго индивидуално
То си зависи от момчето, всеки си има собствен подход.. Много зависи и от възрастта му! Ако разкажеш по-подробно, може би ще получиш по-хубав отговор..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Ще се интерисува за теб,ако се правиш на фукла едва ли ще му се занимава..Просто не го прави повечето са надути и губят от тва!
Ако има бемка долу вдясно на палеца
Bitch
Ми по к'во да разбереш? - Най-вероятно ако ти го каже, ако, може би, да -.-
Когато ти подарява кифлата, която си е купил с последните си стотинки, въпреки че е много, много гладен.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
нещо такова
По поведението.
Когато едно момче има симпатии към човек от противоположния пол си личи.Не знам как би се обяснило,всяко момче е индивидуално и показва по различен начин заитересованноста си.Като цяло ще е по-мил,ще говори повече с теб,ще ти предложи да се видите на по кафенце или нещо там.
Ако пък е по-нахакан направо ще иде при теб и ще вземе това,което иска.
Едно нормално момче би говорило повече с теб,ще ти прави намеци,ще има повече очен контакт (яка дума) ще се старае да е близо до теб.
Ако вече е срамежлив работите са по сложи.Тези хора умеят да прикриват чувствата си, и освен ти да направиш първата крачка друг избор не виждам
Първоначално написано от SteamLaB
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Примерно чантатаПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
Ем ако те заговаря постоянно ..по скайп..в училище ... и общо взето гледа да е около теб ..значи да ......иначе кво ще се занимаа да дружи с момиче![]()
Като ти дърпа плитките и те влачи за косата![]()
Какво очакваш да ти кажем?Ако сама нямаш усета,няма кой да ти помогне...Дори да ги има обичайните клишета с непрекъснатото търсене НЕ винаги това е знак,че те иска за гадже-може да те харесва само за приятелка или да ти се подмазва за секс...Доволна?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ако те харесва достатъчно ще направи нещо, с което да ти покаже.
Друг е въпроса ти дали ще забележиш.
And I'm waiting - waiting for the healer.
Първоначално написано от rooney95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Когато ти предложи да отидеш на неговата маса и да чертаете дълги прави бели линий с помоща на 20-ка и лична карта ..Другия случай е ,когато ти каже "Како,како изкъш ли съекс нъ полянътъ" ..
Хахаха ще се смея цял живот на тазази фразаПървоначално написано от 0tka4enk0
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me