.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Космати или Обезкосмени ?

Въпросите ми са главно отправени към момичетата......

Кажете как предпочитате партньора си ? Мн Космат , Умерено космат или Обескосмен .....

Какво мислите за космите по гърдите , по краката и по генеталиите на момчетата?

Чувал съм от баща ми , че жените обичат мъже с косми по гърдите понеже изглеждали по мъжествени. Вярно ли е ?

Какво ще направите ако си легнете с някой много готин пич и забележите , че има космати крака и 1-2 см косми по оная работа. Ще отложите ли сека ? Ще продължите , защото вече сте започнали и няма връщане назад , или просто ви е неудобно да откажете ? Или ще продължите с удоволствие без тва да ви притеснява.

Моля всеки който дава коментар да бъде максимално изчерпателен и да се аргументира ,а не да отговаря с по 1 -2 думички. Искам веднъж за винаги да разбера дали им е гадно на момичетата да го правят с космати мъже.

п.с Темата ме вълнува понеже съм на 15 и тепърва запо4вам да ставам мъж. Искам да знам има ли нужда чак толкова да се вманиячавам винаги да бъда гладко обезкосмен.

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Тя рибата в морето, той тигана подгрява

Мойте крака са окосмени ама не с 1-2 санта косми, ами си ги поддържам нормално дълги... никоя не се е оплакала.

Ще бъдеш гладко обезкосмен ... само ако ти решиш ... може би жените след 30 харесват мъже с косми по гърдите ... не знам какво да ти кажа ще чуеш много и от 2те мнения ... едни ще кажат не харесвам мъже с косми ... други ще кажат не харесвам обезкосмени мъже ... и ще застанеш пред дилема

За всеки влак си има пътници. Едни харесват дебели, други -слаби ... космати - обезкосмени, тъпи фиешъни - образовани ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Глей да не ставаш годзила, всичко друго в рамките на нормалното... не е проблем. Поне при мен не е имало. Глей да поддържаш ташото обезкосмено, защото първо, че е по-хигиенично и не боде толкова и второ... изглежда малко по-голям, отколкото с косми.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Пловдив
    Не искам партньорът ми да е с кожа тип "бебешки задник" демек обезкосмен изцяло.
    Относно космите по гърдите, предпочитам, ако има, да не са гора....тази част от тялото на момчето доста обичам да я притеснявам с поведението си многото косми ми пречат.
    По краката ми е все едно, нека да му е по-топло през зимата
    По гениталиите не харесвам косми, искам да се наслаждавам на цялата гледка, да няма нищо скрито

За да правя секс с някого, трябва да имам чувства към него ( ако щете ме обявете за старомодна, друго яче не мога!). Космите по гениталиите му няма да ме накарат да се махна от него. Сексът пак си е секс, макар и с косми Там. Ама ако иска разни музикални изпълнения, трябва да си тегли една кола маска

Общо взето най-важното (според мен) в мъжкото обезкосмяване са подмишниците и гениталиите.
    това е от мен, мисля,че бях изчерпателна
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    За всеки влак си има пътници. Едни харесват дебели, други -слаби ... космати - обезкосмени, тъпи фиешъни - образовани ...
    Точно така е \/

Цитирай Първоначално написано от umri
    Глей да не ставаш годзила, всичко друго в рамките на нормалното... не е проблем. Поне при мен не е имало. Глей да поддържаш ташото обезкосмено, защото първо, че е по-хигиенично и не боде толкова и второ... изглежда малко по-голям, отколкото с косми.
    Всичко добре ... но не мисля че обезкосмяването е добра хигиена ами точно обратното не ме разбирайте погрешно аз също си обезкосмявам змея и топките и мишниците и лятото краката ...

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Всичко добре ... но не мисля че обезкосмяването е добра хигиена ами точно обратното не ме разбирайте погрешно аз също си обезкосмявам змея и топките и мишниците и лятото краката ...
    Напротив!Вид хигиена си е!Аз личнио предпочитам обезкосмени мъже.Лично моя приятел няма косми по гърдите (не че ги обезкосмява просто си няма косми там).Това ми харесва страшно много.Друго си е да целуваш там където няма косми..много по-добре е. Сега го навивам за краката,защото ме дразнят там космите му. Общо взето дори някой да казват,че било много гейско аз не мисля така.
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Гейско е
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Фен
    Град
    Дряново
    Diana199406 ,
    Абе то и аз нямам по гърдите и баща ми на моите години (20) и той нямал ама сега като го гледам какво елече има на гърдите свят ми се завива Ама пък мама не се оплаква
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Град
    In the middle of Nowhere
    Не харесвам мъже без косми.С нормални по големина косми е добре.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Аз лятото ако не си обезкосмявам ташаците много се запотява, започва да мирише и да сърби Без космаци няма такива проблеми.

Предпочитам да се къпя веднъж дневно с бръснати ташаци отколкото, да се окъпя и след един час в гащите да мирише на спарени .....

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Аз предпочитам обезкосмени.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    До сега никога не съм имала предпочитания относно космите. Не ми харесват само тези по лицето (неоформените) и под мишниците. За другите ми е все едно , но да се има в предвид, че съм си лягала с <25г годишни , които все още нямат онова окосмение на чичка.
    Ако човека има добра лична хиигиена, не ми пука за космите по краката, по животното и т.н.

Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    Не искам партньорът ми да е с кожа тип "бебешки задник" демек обезкосмен изцяло.
    Относно космите по гърдите, предпочитам, ако има, да не са гора....тази част от тялото на момчето доста обичам да я притеснявам с поведението си многото косми ми пречат.
    По краката ми е все едно, нека да му е по-топло през зимата
    По гениталиите не харесвам косми, искам да се наслаждавам на цялата гледка, да няма нищо скрито

За да правя секс с някого, трябва да имам чувства към него ( ако щете ме обявете за старомодна, друго яче не мога!). Космите по гениталиите му няма да ме накарат да се махна от него. Сексът пак си е секс, макар и с косми Там. Ама ако иска разни музикални изпълнения, трябва да си тегли една кола маска

Общо взето най-важното (според мен) в мъжкото обезкосмяване са подмишниците и гениталиите.
    това е от мен, мисля,че бях изчерпателна
    +1

Живеят само влюбените.Останалите просто съществуват!- Уилям Шекспир

Цитирай Първоначално написано от kireca
    Гейско е
    Подкрепям те пич. По краката си е вече прекалено.

Re: Космати или Обезкосмени ?

лично аз предпочитам интимните части около пениса да са гладки и подмишниците другото нормално окосмено.Не обичам да си бръснат мъжете краката и гърдите освен ,ако не е прекалено фрапиращо и естестевено без брада и мустаци
    sleda ot lubovta

Аз нямам претенции дали да имат или нямат косми, но смятам че без косми е много гейско. Лично моя приятел си има косми в рамките на нормалното. Аз си правя прически отдолу и се обезкосмявам отзад. Той предпочита да изглежда по ретро и си държи космите около пениса и на мен така ми харесва.

Мега фен Аватара на mynichka
    обезкосмени
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен
    Мъжете ги харесвам с косми

никви косми майнаа

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Ще бъдеш гладко обезкосмен ... само ако ти решиш ... може би жените след 30 харесват мъже с косми по гърдите ... не знам какво да ти кажа ще чуеш много и от 2те мнения ... едни ще кажат не харесвам мъже с косми ... други ще кажат не харесвам обезкосмени мъже ... и ще застанеш пред дилема
    +1

както ти е удобно е..някои ги искат окосмени(ама да не сте китеници :P ) други обезкосмени....вапрос на гледна точка,аз съм от първите

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от rooney95
    Цитирай Първоначално написано от kireca
    Гейско е
    Подкрепям те пич. По краката си е вече прекалено.
    Според мен не е баш тъй,ама все пак гледай да си бръснеш слабините редовно! Пък и не мисля че има момичета дето биха се изкефили на момче с гори по гърдите и корема примерно,иначе всичко в рамките на нормалното е допустимо
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си