- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космати или Обезкосмени ?
и аз съм на същото мнение само че обичам да няма косми по гърдите мн ми боцкаПървоначално написано от PepSsSi
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз примерно предпочитам обескосмни...Наистина е доста неприятно доло да има косми...Хайде за гърдите може съвсем малки,но в никакъв случай тип "маймуна"...Краката по същия начин - да не са много големи..
Едно време символа на мъжественоста са били космите,но сега е точно обратното...Най-желаните и актьори и певци и вобще звездите от обществото а и дори по богатите момченца от мойто даскало се обескосмяват.. но не можем да поставяме всички момичета под един знаменател...всяко момиче има различни виждания и затова е по-добр,когато дойде моментът да поговориш с партньорката и да се разберете
Моят приятел си ги маха навсякъде ,отвреме на време оставя по малко на гърдите и съм много доволна от него
![]()
![]()
Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !
Въпреки,че съм момче мисля,че е по добре да се бръснеш под мишниците и отдоло другаде не!!!защото е гейско
![]()
![]()
няма смисъл от повече коментариПървоначално написано от Bob0
И спрете да слушате бащите си, които са живяли в съвсеееееееееееем друга епоха за тея неща.
ПРАВЕТЕ С КОСМИТЕ СИ КАКВОТО НА ВАС ВИ Е КЕФ, А НЕ ПИТАЙТЕ ДРУГИТЕ.
Не е сложно![]()
Дефинирай "гейско", мъжкарче.Първоначално написано от d3nIs
Чесно казано,не искам партньорът ми да е с бебешка кожа,да има по-малко косми от мен ..Но в рамките на нормалното.А за отдолу сам категорична,без косми .. гнусно ми е да има косми,да ми бучи докато правим секс .. противно е ,а и малко несправедливо,аз да се поддържам ,а човека до мен да е супер изоставен ..![]()
Summer (h)
Нямям претенции,просто от хигиенна гледна точка е добре да няма косми отдолу и на мишниците...За гърди,ръце и крака нямам претенции,даже смятам,че е по-добре да има-изглежда по-мъжествено
И да-не бих отказала секс,заради наличието или липсването на косми
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Хм според мен подмишниците лицето и половите части са достатъчни
Бтв сега гледам половината момчета си махат космите на краката и на ръцете и веждите е къде им остана мъженственоста на тези хора![]()
Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
![]()
![]()
и аз лятото съм така ако имам
![]()
![]()
Йоо