.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    Не искам партньорът ми да е с кожа тип "бебешки задник" демек обезкосмен изцяло.
    Относно космите по гърдите, предпочитам, ако има, да не са гора....тази част от тялото на момчето доста обичам да я притеснявам с поведението си многото косми ми пречат.
    По краката ми е все едно, нека да му е по-топло през зимата
    По гениталиите не харесвам косми, искам да се наслаждавам на цялата гледка, да няма нищо скрито

За да правя секс с някого, трябва да имам чувства към него ( ако щете ме обявете за старомодна, друго яче не мога!). Космите по гениталиите му няма да ме накарат да се махна от него. Сексът пак си е секс, макар и с косми Там. Ама ако иска разни музикални изпълнения, трябва да си тегли една кола маска

Общо взето най-важното (според мен) в мъжкото обезкосмяване са подмишниците и гениталиите.
    това е от мен, мисля,че бях изчерпателна
    и аз съм на същото мнение само че обичам да няма косми по гърдите мн ми боцка
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    BULGARIA ♥
    Аз примерно предпочитам обескосмни...Наистина е доста неприятно доло да има косми...Хайде за гърдите може съвсем малки,но в никакъв случай тип "маймуна" ...Краката по същия начин - да не са много големи.. Едно време символа на мъжественоста са били космите,но сега е точно обратното...Най-желаните и актьори и певци и вобще звездите от обществото а и дори по богатите момченца от мойто даскало се обескосмяват.. но не можем да поставяме всички момичета под един знаменател...всяко момиче има различни виждания и затова е по-добр,когато дойде моментът да поговориш с партньорката и да се разберете Моят приятел си ги маха навсякъде ,отвреме на време оставя по малко на гърдите и съм много доволна от него
    Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !

Въпреки,че съм момче мисля,че е по добре да се бръснеш под мишниците и отдоло другаде не!!! защото е гейско

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Bob0
    Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    За всеки влак си има пътници. Едни харесват дебели, други -слаби ... космати - обезкосмени, тъпи фиешъни - образовани ...
    Точно така е \/
    няма смисъл от повече коментари

И спрете да слушате бащите си, които са живяли в съвсеееееееееееем друга епоха за тея неща.

ПРАВЕТЕ С КОСМИТЕ СИ КАКВОТО НА ВАС ВИ Е КЕФ, А НЕ ПИТАЙТЕ ДРУГИТЕ.
    Не е сложно

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от d3nIs
    Въпреки,че съм момче мисля,че е по добре да се бръснеш под мишниците и отдоло другаде не!!! защото е гейско
    Дефинирай "гейско", мъжкарче.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Чесно казано,не искам партньорът ми да е с бебешка кожа,да има по-малко косми от мен ..Но в рамките на нормалното.А за отдолу сам категорична,без косми .. гнусно ми е да има косми,да ми бучи докато правим секс .. противно е ,а и малко несправедливо,аз да се поддържам ,а човека до мен да е супер изоставен ..
    Summer (h)

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Нямям претенции,просто от хигиенна гледна точка е добре да няма косми отдолу и на мишниците...За гърди,ръце и крака нямам претенции,даже смятам,че е по-добре да има-изглежда по-мъжествено
    И да-не бих отказала секс,заради наличието или липсването на косми
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

:)

Хм според мен подмишниците лицето и половите части са достатъчни
    Бтв сега гледам половината момчета си махат космите на краката и на ръцете и веждите е къде им остана мъженственоста на тези хора

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Аз лятото ако не си обезкосмявам ташаците много се запотява, започва да мирише и да сърби Без космаци няма такива проблеми.

Предпочитам да се къпя веднъж дневно с бръснати ташаци отколкото, да се окъпя и след един час в гащите да мирише на спарени .....
    и аз лятото съм така ако имам
    Йоо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си