.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не е същото...

Момиче съм. Миналата година се запознах с едно момиче, което се беше преместило в нашия клас.Станахме много близки приятелки, но като дойде ваканцията тя спря да ми пише, като аз и писах тя не ми отговаряше , а когато се видяхме на 15 ... не беше същото.Преди се смеехме заедно , седяхме заедно - правехме всичко заедно.Познавам я от една учебна година,но ми е много приятна ,по някаква причина някак аз не и допадам от както дойде ваканцията. Имам си и други приятелки , които уж са ми ''най-добри'' , но някак тя повече ми харесва от тях. Искам да я питам защо е такава,но някак си ми е неудобно,защото ... незнам защо. Познаваме се от малко време . Писах и и тя НАЙ-НАКРАЯ ми отговори. Чата беше ... не беше като преди. Аз се опитвам да завържа разговор, но нестава и нестава!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ам хората се променят.. face it! Не се променяй заради 1 човек, ако искаш приятели, бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ам хората се променят.. FACE IT! Не се променяй заради 1 човек, ако искаш приятели, бъди себе си..

сигурна ли си че някоя от твоите така наречени приятелки на са и наговорили купища глупости че говориш зад гърба й че си била приятелка само с тях и за нея не ти пука щото при мене така стана наговорихь куп лъжи и накрая аз виновна те божи кравички и 2 месеца сама като изгнаник
    hi all

възможно е ....

Супер фен Аватара на fuckme
    просто питай момичето защо се държи така студено.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си