.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Моля ви помогнете ми!

Здравейте!
    Може ли да ми помогнете?Как да кажа на мама,че искам сутиен?Преди една седмица я попитах дали може да ми вземе бюстие и тя каза,че ще потърси.Нотака и не е потърсила и сега искам да и кажа,че искам сутиен.Само,че незнам как ще реагира като и кажа,че искам сутиен,а преди това съм и казала за бюстие.Моля ви помогнете ми.

Град
    София
    Просто и кажи, че имаш нужда от него или че съученичките ти вече носят. Друг вариант-отиди и си купи сама.

:

Незнам как тя ще реагира ако ида да си купа сама и ще ме е много срам.

Град
    София
    Няма нищо срамно. Просто отиваш, избираш си нещо, мериш и ако ти става го купуваш. Ако имаш нужда от помощ магазинерките на око много добре ще преценят кой размер ти трябва.
    А и как може да реагира майка ти. Моята пищеше от радост "момиченцето ми е жена, момиченцето ми е жена, кой има цицки,кой.." Как не съм и била 1 круше нз. Това си беше психически тормоз.

:

Утре ще и кажа,че искам сутиен,а не бюстие и ще видим...Много ти благодаря!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    на майка ти и е пределно ясно, че ще носиш сутиен ;д
    просто и кажи, че вече ти е време и готово, вземаш пари и си купуваш ;п
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

:

Знам,че на нея и е ясно ама..... Преди това и казах,че искам бюстие ала приятелките ми казват,че по-добре сутиен отколкото бюстие,защото някой бюстиета прозират и т.н.

Тя може да каже,че съм още малка ала аз съм виждала сутиени като за мен не мн. ме е срам
    една седмица се опражнявах как да и кажа,че искам бюстие,а тя така и не ми взе.

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Xx7thSiNxX
    Просто и кажи, че имаш нужда от него или че съученичките ти вече носят. Друг вариант-отиди и си купи сама.
    не се изказвай неподготвен,прасе

Моля ви помогнете ми още мъничко за да мога да я попитам!
    Винаги когато сме насаме с нея ме хваща срам и не мога да я попитам.

Иди и си вземи сама. Не вярвам като го види да го изхвърли

Ако ида сама да си купа 1-во ще ме е срам 2-ро няма да знам кой номер и т.н. и 3-то тя може да ме пита защо не съм и казала тя да ми вземе или поне да й кажа,че ще си взема.

Град
    Пловдив
    Ей, душице спокойно. Иди при майка си и й обесни,че се притесняваш,че зърната ти изпъкват изпод блузките,че се срамуваш да ходиш така и т.н. Няма нищо лошо в желанието ти, та и тя е жена и тя е минала по същия път Относно бюстиетата, по-добър избор са, ако гърдите ти са съвсем мънички още ( не целя да те обидя с това, сега започваш да се развиваш) Те не прозират, ако са от по-плътна материя. Има едни безшевни микрофибърни, към 5-6лв са. (аз за тренировки ги ползвам) А може и сутиен, има всякакви размери. Ако купуваш сама, продавачката лесно ще ти предложи, не е нужно да те вицда гола за да прецени, а и ти ще мериш в пробната .
    Но поговори с майка си, обесни й защо искаш да имаш такова бельо, сподели й също и, че се срамуваш от нея, тъй като досега не сте говорили за това. Успех, сладур
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Благодаря за съветите на всички!Утре ще поговора с нея утре ще ви пиша дали съм говорила с нея и ако съм какво е казала тя.

Сега се прибрах от училище. Не могаа да й кажа много ме е срам

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^ама ти верно си голямо диване.. стегни се и говори с нея, кво опяваш само...

бахти за 1 сутиен изписахме цял роман.

Какво да няправя,че ме е срам толкова много.Искам да й кажа ала като я погледна не мога.Явно,е че си губа времето.Отказвам се!Дори и да не ми е комфиртно така,дори всички дрехи да ми прозират и да изглеждам грозно........Какво друго мога на направя.Ще чакам. Пуснах тази тема с целта да имам кураж да поговоря с нея,защото всички в даскалото миналата година ме питаха само защо не носиш сутиен и т.н. и аз какво да кажа мълчах си.Тази година е същото още от първия ден започнаха. Не ми е приятно.

Не искам сутиен за да се фукам,че нося или гърдите ми да изглеждат по-голями,а защото не мога да нося нищо.Нито блузи,нито тениски и потници.Това лято ходех само с 2,3 потника а имам ужасно много тениски и потници.И всичките ми приятели постоянно ме питаха защо нося едни и същи дрехи и защо не нося сутиен.

Довиждане!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от Xx7thSiNxX
    Няма нищо срамно. Просто отиваш, избираш си нещо, мериш и ако ти става го купуваш. Ако имаш нужда от помощ магазинерките на око много добре ще преценят кой размер ти трябва.
    А и как може да реагира майка ти. Моята пищеше от радост "момиченцето ми е жена, момиченцето ми е жена, кой има цицки,кой.." Как не съм и била 1 круше нз. Това си беше психически тормоз.

и аз

И аз имах подобен проблем! Само че ме беше срам да кажа че се нуждая от козметика за бръснене !Беше ме много срам!Но един ден казах на бащата!Прие го нормално.... не се притеснявай!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ох,на колко години си?Просто казваш,като започнеш ще видиш,че няма страшно.Или си купуваш сама.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си