.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен
    Град
    Las Vegas NV.
    Аве хорааааааа вие вместо да се замислите що за простотий ги бучи тоя вие му се връзвате ужас, срам и позор Била няква скучна зубърка дето не пуши, не пии и е девствена пък у тях му прайла масаж и сама го целунала МАЙКООО мила тряя ти спират кабелната братле чесно , те най-нахаканите кифли не биха се усмелили на това пък камоли някво "добро момиченце" само се издаваш повече FAKE като почнеш да фантазираш като усетиш,че почва да става реално спирай, че утре ша пуснеш тема от рода на "Как да предложа брак на тинейджърка"
    You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!

Слушай сега, бях прочел някав коментар да и поставиш ултиматоми, напротив това ще влоши само нещата. Просто гледай да си повече време с нея и изпъквай/намеквай недостатаците на гажето и, демек да покажеш лошата му страна.

Доста сигнали ти дава. Награби я направо и почни да я целуваш следващият път.

Цитирай Първоначално написано от CCooLL
    Слушай сега, бях прочел някав коментар да и поставиш ултиматоми, напротив това ще влоши само нещата. Просто гледай да си повече време с нея и изпъквай/намеквай недостатаците на гажето и, демек да покажеш лошата му страна.
    Да, а това въобще няма да я отблъсне, ако все пак обича гаджето си както твърди..
    Мен лично супер много ме дразнят хората, които говорят за и изтъкват лошите черти на приятеля ми. Ми всеки има такива, бе. Обикновено гледам да ги избягвам тези хора, а мисля, че и с всички момичета е така.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    тя иска да ви върти и двамата
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: Незнам какво да правя .Помощ

Цитирай Първоначално написано от hahaxaxarofl
    но казва ,че ни обича и 2мата .

Казва го щото нещо май е прекалила с Дневниците на вампира и Здрач Не сериозно едва ли толкова те обича щом не е с теб.Просто иска да си поиграе,после нейното гадже "неволно" да разбере , че много я харесваш , и да почне да ревнува.Сори пич ама тая не е за тебе

Голям фен
    Град
    Las Vegas NV.
    Апф тълпа дечковци се връзват на друг дечко ама к'во да прайш нали някой тряя да трупа мнения тъп народ

FoXyFir3 и на другите злета дето не ми вярвате просто не пишете коментари ок? щом мислите ,че си губя времето в някакви лъжи и тем подобни ок просто не пишете.Просто исках съвет неми треа да правя някакви неверни истории за загуба на време .Незнам какво ви накара да си помислите ,че това е лъжа..Исках съвет нищо повече

Фен
    Град
    София

Голям фен
    Град
    Las Vegas NV.
    Ми ОКей продължавай да се самозаблуждаваш и да заблуждаваш другите ако тая история е истинска ще си отрежа та**ците

Град
    Велико Търново
    Много готина тема, поздравявам автора

Пич, чети ме внимателно какво ще ти отговоря: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБИЧА ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЧОВЕК! НИКОЙ! Запомни го добре от мен
    А нещото, което тя прави е, че е с онзи, а ти си нещо като развлечение за нея, тоест: когато тя няма какво да прави, идва при теб. Това харесва ли ти? Аз мисля, че не. Не се занимавай въобще, намери си някое друго момиче, което ще бъде само с теб и ще те цени и уважава. Такива пикли (извинявай, не искам да я обиждам), които не знаят какво искат заслужават не да са с двама, не с един, а да си самички! Погледни се о огледалото, кажи си: АЗ СЪМ НАЙ-КРАСИВИЯТ, АЗ СЪМ ПЕРФЕКТЕН, АЗ СЪМ НОМЕР 1 и тръгвай на лов за други страсти, тая не си струва просто. Никой не обича да бъде ВТОРИ, поне при мен тва е изкючено и недопустимо!
    facebook.com/mrrrrrrr

ОК благодаря

пич признаваш и че я обичаш и че няма да я оставиш и отиваш при вапросното гадже и казваш пич откажи се още сега аз яобичам и няма да се откажа докато не е моя и тогава ако не стане и тогава бои по гаджето

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от ntL
    Много готина тема, поздравявам автора

Пич, чети ме внимателно какво ще ти отговоря: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБИЧА ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЧОВЕК! НИКОЙ!
    А аз как обичам майка ми, баща ми, обичам и съм сексуално привлечена към приятеля ми и едно момиче ^
    Всъщност , могат и двама да се обичат еднакво , по равно, но въпросните няма да са съгласни с това.
    Все едно да кажеш, че ако една жена роди две момчета , не може да ги обича и двете, а само едното .
    Физическо привличане може да изпитваш към много обекти, както и чиста, искрена обич.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си