.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Пищови.. :)

Пищови.. :)

Извинявам се ако има такава тема, но не открих.

Таа.. Ползвате ли пищови, по какво и какви методи са най- ефикасни, хващали ли са ви и въобще всичко за пищовите.. ..

Този ми е любимия начин за преписване и винаги действа.. :P
    Преписване с "прозрачен пищов"
    Сега ще ви покажа как да си направите "прозрачен пищов".
    1) Отпечатайте нужната информация с принтер.

2) Залепете тиксо върху нея.

3) Полейте текста с вода.

4) Махнете хартията от тиксото.
    Тогава върху тиксото ще се е отпечатал текста и вие ще получите това което е на картинката.

5) Сега залепете тиксото върху вашия молив, гумичка, тетрадка, химикалка, бутилка
    или най-добрия вариант - залепете го на стола на този който седи пред вас и, когато учителят наближи просто го закрийте с якето на съседа.

Супер фен Аватара на Di
    има си тема за пищовите
    не се изказвай неподготвен,прасе

За което се извиних..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    още не е почнало даскалото, вие за патлаци говорите..

Супер фен Аватара на fuckme
    докато си пиша пищова, докато го принтирам, залепя,отлепя и залепя, аз ще си науча материеала. супер тъпо е , по - добре да си седнеш на д-то и да си научиш.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

^ Това е най-тодрият вариант, но винаги има въпрос, за който не се сещаш.. Пищовите помагат тогава... А сего може ли по темата....

Мега фен Аватара на sasha_90
    Използвам пищови,но само по предмети,по които не мога да си науча.На малки листчета написвам материалът,който ми трябва.От там нататък-вадя нужното листче и... гърмя

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Използвам пищови,но само по предмети,по които не мога да си науча.На малки листчета написвам материалът,който ми трябва.От там нататък-вадя нужното листче и... гърмя
    +1

Град
    във филма ..
    Това докато го направиш ще съм преписал всичко от нормален пищов...

Who's next!

Град
    Дружба
    царския е мн добър, ама тряа знаеш кво ше се падне.. иначе една даскалка беше оценила 2 неща - казаното от нея и мои си съчинения по една и съща тема (взе ми листа, щото надуши, че след 5 мин няма как да съм готов и аз си извадих 2ри).. на царския имах 5, на съчиненията ми - 5,50.. шанса

сещам се по един модул какви пищови ползвахме - имаше някаква вентилационна тръба върху чиновете.. (наредени в една редица) имаше разстояние между чина и тръбата и тетрадките бяха складирани там.. г-жата беше от другата страна на тръбата и не подозираше нищо...

за друг модул просто питахме г-жата от кой урок точно и горе-долу на коя дата сме взели еди-кое си, за да го препишем от тетрадката..

Град
    София
    Толкова съм мързелив,че чак ме мързи и пищови да си прая попринцип.

Аз не се старая да правя някакви оригинални.Принтирам си това,което ми трябва или пиша на листче.И още когато г-жата раздава теста и вече ме е подминала взимам си пищова и го слагам под листа.И като ми трябва нещо само повдигам леко контролното и си преписвам.Или си слагам листчето на крака,а когато г-жата мине си го смачквам и го държа в ръката.Никога не са ме хващали,веднъж дори хванаха почти всички,а мен не ме и усетиха.

^ Това много често го използвам, но в нашето даскало учителите са като немски овчаарки.. Проверяват те и те дебнат непрекъснато.. Така че при мен изобретателността е единственото решение....

Но най-лесно се преписва по химия - Повечето учители разрешават по химия да се смята с калкулатор.. и докато се правич, че смяташ с телефона, ти всъщност си преписваш от пищов направен на смс

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    докато си пиша пищова, докато го принтирам, залепя,отлепя и залепя, аз ще си науча материеала. супер тъпо е , по - добре да си седнеш на д-то и да си научиш.

+1 Много време отнема.

Re: Пищови.. :)

Цитирай Първоначално написано от raqtaaa
    Извинявам се ако има такава тема, но не открих.

Таа.. Ползвате ли пищови, по какво и какви методи са най- ефикасни, хващали ли са ви и въобще всичко за пищовите.. ..

Този ми е любимия начин за преписване и винаги действа.. :P
    Преписване с "прозрачен пищов"
    Сега ще ви покажа как да си направите "прозрачен пищов".
    1) Отпечатайте нужната информация с принтер.

2) Залепете тиксо върху нея.

3) Полейте текста с вода.

4) Махнете хартията от тиксото.
    Тогава върху тиксото ще се е отпечатал текста и вие ще получите това което е на картинката.

5) Сега залепете тиксото върху вашия молив, гумичка, тетрадка, химикалка, бутилка
    или най-добрия вариант - залепете го на стола на този който седи пред вас и, когато учителят наближи просто го закрийте с якето на съседа.
    Не мога ли просто да сложа листче с отговорите на тоя пред мен вместо да правя всичко това?

Град
    Дружба
    най-ефективно е ако сте с добро зрение, да пишете със спрял химикал върху листа и после да го ползвате за чернова... и просто ше напишете тва, което си пише.. игра на оцветяванка нещо като царски.. ама невидимка

Преснемам учебника на 50% в книжарницата си го има пищова под листа на който пишеш .Веднъж са ме хващали само през другото време съм имал само 6ци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си