- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не се чувствам добре трезвен
Не съм съгласен за по-тясна връзка с реалността посредством алкохол/наркотици.
Виж, с изкуството - да.
Никога не правя мизерий като се напия.Нито падам нито драйфам нито се въргалям в лайна.Просто всичко ми изглежда по-добре.Не си тормозя мислите с излишна информация.Първоначално написано от ZipFail
Проблемът е че като излезе чалъм да се напия го правя без да се замисля,пък на последък излизат доста често такива ситуаций.
Бягаш от реалността просто ,и аз бях така с месеци ,алкохол вещества .. но в един момент си даваш сметка ,че е само временно и си един пълен страхливец които само бяга и няма доблест да се изправи лице в лице с проблемите . Живота е мръсно копеле недей да го отбягваш ,а го захапи за гръкляна . Стегни се , горе главата с адекватност ,амбиция и малко мъжки характер няма неразришими проблеми![]()
На теб сега ако не ти издържа присиката на проблемите и нервите че си на 19, кво ше стане докато станеш на 25 примерно ако го караш така. Алкохола не разрешава проблемите, а просто ги замазва един вид (наркотиците са още по зле !) и не бягай от реалността, 'колкото повече бягаш от едно нещо, то толкова по-бързо ще те настигне' и в случая ще ти създаде нов проблем...Така че наистина опитай да сам си подсилиш психиката, сичко е в главата, успех..
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Просто искаш някаква драма в живота си, за да е по-интересен. Алкохолик се става трудно. Това е болест, при която алкохолът става животоподдържащ. На 17- 19 е абсурд да си болен от това. Ти не следваш ли нещо, не работиш ли? Ако имаш ниско самочувствие и изпиваш паричките на вашите докато останалите ти връстници вече си правят планове за живота, сигурно заради това си търсиш оправдание. Вместо просто да си признаеш, че си мързелив и вероятно със скапано самочувствие... Дори да филмираш околните, че имаш някакъв проблем, на никой няма да му пука. Стягай се и това е. Изпуснал си се от всякъде!
Ти като менеаз ако не съм пияна се чупствам некфо тъпо а като си пиина се отпускам :P
Тва е просто дупка. Ще ти мине.
Приеми го така: не драйфаш, не правиш мизерии, чувстваш се добре...какъв ти е проблемът тогава? Кво се притесняваш за "алкохолизъм" и незнам си кво си. Като ти е готино и не правиш шмекерийки, няма смисъл да си блъскаш главата, пий и здраве да е.
Let the psycho plays with you...