- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък конфликт с моята личност
Вероятно дълбоко в душата си съм злобна и егоцентична, но вероятно понеже този образ не ми харесва, всъщност даже ме отблъсква, съм решила да претворя [вероятно само видимо] вижданията си. И несъмнено добродушната, всеотдайна и оптимистична аз ми допада истински и се чувствам прекрасно докато съм тази своя личност. Но реалният проблем е, че не съм сигурна каква съм. Но колкто и лицемерно и психопатично да звучи, това е потенциалната истина, в чиято истинност все още не съм се убедила. Моля, не ме взимайте за някакво хаху, напълно обикновена съм, просто в момента ми е раздрънкано в главата и ‘дето се пееше в една песен „Светофара ми в главата дава на червено... ”. Та, празни глупости говоря... Допускам, че е нормално заради пубертета да настъпват бързи промени в настроенията ми. Но чак пък вижданията ми да се влиаят до такава степен от настроенията?!?! Възможно ли е да си въобразя такива неща? Чисто и просто защото някога мирогледа ми е бил друг. Дори сега когато препрочетох написаното си казах, че просто си нямам проблеми и на въображението ми му е скучно, за това се получава така алогично изтрещяна ситуация...
И моля модераторите да не заключват дирекно темата, защото няма подходящ раздел за нея... Имам нужда малко от злобните коментари, които ще получа, и малко от надявам се полезните коментари, от тези, които са ме разбрали. Благодаря.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.