- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли, че е възможно ?
Смятате ли,че можете да имате чувства към човек,с когото никога не сте били гаджета,а само примерно си говорите ? Или това е просто симпатия ?
Нали, преди да си "гадже" с даден човек преди това той не ти е бил такъв? Алогичен ти е въпроса.
е що пък да не е. в повечето пъти чувствата се преди тръгването,така че...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ха - кое му е алогичното ? Питам дали според вас могат да се появят чувства преди да ''тръгнете'' с някого или това по-скоро е ''харесване'' ? Дали може преди да сте се докоснали,преди да имате конкретен физически контакт толкова да харесате някого,че да изпитате чувства или е прекалено ?
Че то е същото ... ако имаш чувството че я харесваш ... дефакто ти пак изпитваш чувства ... това са чувства
Е чувствата са причината хората да "тръгват" т.е. те са се появили преди хората да са се сгаджосали официално т.е. точно те са първопричината хората да имат връзка.
Тъй че - да, въпроса ти е безсмислен. Недей да ми отговаряш на поста, и да се опитваш да ми докажеш как бъркам щото ще затвърдиш мнението на всички тук че си от пеперудкитеЗа момента имаш още шанс да се измъкнеш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе нали преди да си я хванеш за гадже требва да изпитваш некви чувства за да я искаш за гадже бее
Авторката май има предвид някакви наистина дълбоки и сериозни чувства.... или не знам...
Та, ако "само си говорим" на дали бих могла да създам онази специална връзка по между ни. Може би ще е по-различно ако и двамата партньори допуснат другия до по-лични теми и в един момент бъде натрупана достатъчно информация, за да се познават наистина един друг. И ако отношенията ни са привидно приятелски, според мен истински силните чувства могат да се появят след като започнем да прекарваме ежедневието си един с друг и създадем многозначими спомени.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Възможно е.
Така стана със сегашната ми приятелка.Бяхме само говорили,но имаше и още нещо.Докато се усетя и се влюбих.
Първоначално написано от Smrazqvashta
>>DjBelev<<
Ако под чувства имаш предвид любов, то да, според мен би могло да има, ако хората се познават и са открити един с друг на различни теми.
Вече ако става въпрос за обич, не, не бих казала, че може.