.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Съсиреци

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    калпазанке, преди години се бях притеснила и аз покрай тея съсиреци и гинекологът ми каза,че при обилна менструация като моята е нормално да има съсиреци. Авторката все пак да се посъветва със специалист за свое успокоение,но не мисля,че има нещо нередно.
    Първо обилната менструация сама по себе си не е кой знае колко нормално състояние, така че ако кръвта изтича с голяма скорост, няма време за досег с ензимите. Като следствие на обилната менструация е логично да има съсиреци, но това не значи автоматично, че наличието на съсиреци не е проблем по принцип. Друг е въпросът дали хлапетата с жълто около устата не бъркат лигавицата със съсиреци.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Съсирек в истинския смисъл на думата не трябва да има! Съсирекът най-малкото е твърд, как ще ти "тече" нещо твърдо от влагалището?
    Калпазанката го каза - лигавицата е. Тя е малко по-гъста от обикновената кръв, обаче в никакъв случай не е съсирек.

И другия бисер - Първична аменорея = кръвоизливи?! Що за глупост?

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    И аз имам при по силно кръвотечение .. спокойно нормално е
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Има разлика м/у съсиреци и червени "парцали",които много си приличат...Парцалите" идват от лющенето на матката и като ги натиснеш не се пукат,а са малко като мръвчица,а пък съсирекът щом го натиснеш се пука и с много тънка кожичка...Съсиреците са доста опасни и трябва да идеш на гинеколог,а ако са "парцали" това е съвсем нормално
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си