Цитирай Първоначално написано от CircleOfPain
Цитирай Първоначално написано от 0tka4enk0
БЦЦА-то го казах като примерна цена , чесно да ти кажа НИКОГА не съм пил БЦЦА , относно глутамина - там е същия въпрос !!!

Протейна който съм посочил един от малкото ,който ВСИЧКИ го признават...Който искаш питай и няма начин той да ти каже нещо против него..

Витамините са толкова ДОБРИ и СИЛНИ ,че сигорно си май върл фен на Анимал Пак ,който си стоят на лаврите от преди 20 години...А и за цената си е просто 6...

Извод - Можеш официално да спреш да пишеш в тази част в форума !

Ако говорим за ХУБАВИ работи ,тогава бих написал SizeOn Max perfomance + Jack3d + SCITEC Multi Pro + PhB протейна който ти така ненавиждаш (най-голямата разфасовка) и е готов за подвизи....
Не си и вкусвал хранителни добавки а ще ми приказваш
От протеин до протеин ако е на американска фирма НЯМА РАЗЛИКА, само ЦЕНАТА е различна ! ОН е с излишно надута цена. Същото количество протеин със същото даже по-добро качество можеш да вземеш за 80 лева. Влез в бб-тийм.орг , ако споменеш нещо за протеина на ОН ще ти се изсмеят, той беше топ протеин до преди 5 години
колкото до БЦАА-на капсули/хапчета е много по-скъпо да не говорим че като са на ОН са още по-скъпи! На Сайтек са сравнително изгодни 500грама 48 лева. А колкото до протеина-може също на Сайтек със прайсмач да вземе изолат 2кг (83 дози) за 69 ЛЕВА от интернет. Колкото до витамините-тези я ги усети, я не. Ако взима витамини да даде 25 лева пвоече и да вземе Монстър 100. Ще кажеш че са по-скъпи, само че ако спести от другите добавки на ОН дето си ги "предписал" даже ще му останат повече пари

Автора, кажи с колко пари разполагаш.
Ако можеш да дадеш до 100 лева-вземи си протеин 5 либри на Сайтек.
За до 150 лева- Протеин на Сайтек+Креатин монохидрат на НАУ или друга фирма
За малко над 200 можеш и джакед да си вземеш към тях. Като за начало протеин и монохидрат са напълно достатъчни.

Откаченко тези добавки дето ги препоръчваш ти ПИЛ ЛИ СИ ГИ? Джакет пил ли си?

Пил съм Jack3d заедно с Кре-Алкалин на Ултимейт Нутришън и с SCITEC Multi Pro ,а сега мисля да си стакна всичко това което написах