хора помощ има е едно момиче което харесвам смисал когато си говорим по скаип или по телефона е супер мила с мен но когато я поканя на кафе не иска предложих и веднаш но отговор отрицателен и такав спрях да и званя и след 2 дена ми се обади незная какво да правя моля помощ
разиграва те, върти те на малкия си пръст, направо ти се подиграва.сериозно, не те харесва, не се надявай.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
сигорен ли си щот ако е така краи с нея
убедена съм.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
питай я защо ти е отказала? ..![]()
.. и на мен ми прилича на разиграване от нейна страна ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Все пак си я канил само веднъж, може наистина да не е могла. Пробвай пак и ако пак откаже, значи те разиграва.
хора поппитах я и тя ми каза че не си спомня после я попитах какво ще стане ако и предложа сега отговор стига глупости.Иначе сам я канил хиляди пъти
да но пък като бях згазил лука в училище тя ме защити пред всички учители
Значи те разиграва. Няма съмнение.
Или може да я е срам да излезете само двамата.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
гадно
Случва се. И на теб ще ти се случи да разиграваш някое момиче. Не го взимай много навътре.По-добре е да го разбереш, преди да си имал каквито и да било отношения с нея.
не знам аз просто какво ли не сам направил за нея нооо как ще го преживея боже но все пак немога да разбера защо като я помоля за нящо винаги ми помага
Може да има просто приятелски чувства към теб.
Другият вариант е да иска да те измъчи, за да я искаш повече.
По-вероятно обаче е първото.
как да я махна немога да изкарам и минута без да си помисля за нея
Може би иска да сте само приятели. Или те разиграва. Или пък просто не знае какво иска :д
Не я кани повече,очевидно не иска да излезе с теб.Когато искаш нещо-намираш време.
Изчакай я да порасне и да и дойде акъла в главата...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Абе кво ги слушаш тука тия форумни акъли? "Не те харесва, мотае те, зарежи я". Всеки човек има различен характер, кво ся ще се откажеш от нея щото тука някви професори ти казват ли? Те не я познават, ти я познаваш. Мъчи се там, докато не стане или докато не намериш друго момиче...
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
ще се мъчя дано стане нещо
Първоначално написано от bobi6a
Първоначално написано от sladur4etyYy
?!![]()