- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви, помогнете ми !
Здравейте, на всички ! Една вечер той ме пита дали искам аз да съм му гадже, аз не знаех какво да му кажа...но рещих да му кажа да..А днес на даскало той започна да разправя на всички и да се хвали ..само след мен ходеше не ме уставяше и все едно съм му кученце..И аз сега не искам да ми е гадже ..но той ее искам много ...айде няма да те тормозя и казва ..аре, казвай защото се ядосвам ..и просто аз му казвам, че не искам ..но като се сетя ми става гадно и се чуствам претиснато
![]()
не ..изобщо..онази вечер някак си и аз не знам, какво направих !![]()
![]()
Ох.. На 10 ли си? Щом не го харесваш, значи не трябва да си с него!.. Какво му е сложното?
Като гледам и двамата още не сте достатъчно зрели да си имате гаджета..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Ох, как тръгвате като на игра. Кажи му, че си избързала щом не ти допада поведението му.
не ..не съм на 10 ..но той иска да сме ..защото ме харесва и аз казвам не ..но той не иска ...![]()
И какво значение има какво иска той? За себе си трябва да си на първо място (поне в случая). От къде накъде ще си с някого, когото не харесваш?
Май ти самата не си наясно със себе си и с това, което искаш и чувстваш?
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Тогава скъсай с него.Защо си играеш с момчето?Първоначално написано от gerche
Ама аз искам да ми е гадже ама му казвам че не искааааммм ,ама всъщост мн мн искам ама той тъйй, иначеее.. номерца
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
А на колко си години?Момчето сигурно просто е казало,че имате връзка.А ти си мислела да го криеш ли?И като не го харесваш,защо си тръгнала с него изобщо?
Everything changes, but beauty remains ...