- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Качествени филми.. малко помощ?
Здравейте..! Искам да ви помоля да ми кажете някое качествено филмче...(може и повече от 1 ако се сещате), което да си заслужава гледането.. комедия, ужас или екшън- няма значение- само да си заслужава. SAW, Final destination, Resident Evil, Scary movie и подобните им съм ги гледала, тъй че моля за нещо свежо (макар и по-старичко) .Мерси предварително :P
I don't wanna do the things you do, I'm never gonna hear the words you say and I don't ever wanna be like you !
Брулени Хълмове,Форест Гъмп , Семеен Човек , Четири Коледи за тези се сещам сегаа .
"Friday", "Next Friday", "Friday After Next"![]()
A Nightmare on Elm Street
След това няма да можеш да спиш. Ако го гледаш, ще разбераш какво имам впредвид.![]()
незнам само какво сте се напекли всички от тоя филм ? или аз вече стращното ми е безинтересно или незнам какво ми имаПървоначално написано от marais
![]()
нищо особенно има хубав замисъл и е готин филма ;]
Колкото по темата гледай : The A-Team - супер екшън , The Losers - също много хубав екшън , Prince Of Persia The Sands of Time съшо много хубав и интересен.Още хубави филми - Fantastic four (1,2) , A walk to remember , If only и мноого други ако си ги гледала кажи ще препоръчам други ;]![]()
![]()
Crank, Death Race ..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Crank е... и 2те части, които съм гледал... никъв смисъл няма, ама ме радваПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Генезис
Заразно Зло: живот След смъртта
Уол Стрийт: Парите никога не спят
Мълчанието на Ангнетата
Червеният Дракон
После,ако се сетя ще напиша още нещо ама сега закъснявам за училище.
Ем, мен 1-та част ме кефи повече, от 2-та само развалиха филма, не, че е някакъв супер готин, но е някакв,... как да го кажа "психарски"Първоначално написано от Tempest
и много луд филм.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
8mile![]()
![]()
![]()
The Hitcher![]()
![]()
Frozen![]()
... And when I'm gone,
just carry on don't mourn,
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm lookin' down on you smiling
And I didn't feel a thing so baby
don't feel no pain, just smile back ...