- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те... Не те обичам...
Правя лично проучване. Случвало ли ви се е да кажете на някой, че не го обичате, гледайки го в очите, въпреки, че всъщност имате чувства към него? Защо? Интересно ми е какво може да накара един човек, който обича друг човек да го погледне и да му каже "Аз не те обичам." Случвала ли ви се е обратната ситуация? Някой да ви го каже, но да знаете, че още ви обича? Защо сте били толкова сигурни, че действително все още ви е обичал?
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ами веднъж с моя човек се бяхме скарали много жестоко и аз се разкрещях,че не го обичам.Отне ми месеци,за да го убедя,че тогава съм излъгала.Така и не разбрах дали ми повярва отново,но мисля,че успях.Определено беше грешка,дори не знам как ми хрумна да го кажа.
Everything changes, but beauty remains ...
На мен ми се е случвало да качвам на момиче, че не я обичам...
Защо ли ? Казвал съм го поради причината която много от вас я знаят, че само един от двамата има чуства към другия всъщност само аз я обичах и него казах със мисълта, че няма смисъл и няма да промена нищо ако кажа истината...
Много пъти...
На мен ми се е случвало, но той винаги знае, че не го мисля. Обикновено става като се скараме и след малко той ме пита примерно "Обичаш ли ме?" или "Не искаш ли вече да си с мен?" и аз му казвам "Не.", но си личи, че не е така..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Случвало ми се е да ми каже даден човек,че не ме харесва,но всъщност аз виждам обратното.
Случвало ми се е. Казвала съм на вече бившия си приятел, че не го обичам в очите просто защото вече не виждах смисъл да продължавам да се боря за нас. Всичко беше отдавна приключило и всички грешки, които допуснахме ни разделяха. Обичах го.. обичам го, но той дори не заслужава да го знае. Предпочитам вече да го пазя в себе си, докато чувствата просто изчезнат, отколкото да играя ролята на негова занимавка за определено време.
Случвало ми се е и човек срещу мен да твърди, че вече не ме обича, но да съм сигурна, че е така.. Там нещата стояха така, че бяхме се разделиели, защото моите чувства ги нямапе, а той отричаше да има такива просто от гордост, но всичко останало показваше, че не е безразличен. Радвам се, че вече това отмина и изгладихме всичко, и лошите спомени са в миналото за разлика от горната ситуация, която ме мъчи отдавна.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Казвала съм го. Защо? Мм.. За да излъжа себе си и защото знаех какво щеше да последва ако бях казала истината.
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Разбира се,че Щрудел може. Това са просто думи. Нали си го обичам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не съм го казвала,просто за6отo само на 1 човек съм казвала,че го обичам,но определено мога да го направя
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да , за което съжелявам страшно много![]()
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
kazah go vedny6 prosto zashtoto tova beshe istinata.ot togava ne sym go kazvala zashtoto ne sym imala prichina..
Амиии нито съм го казвала,нито са ми го казвали.Бих го казала,ако отсрещната страна направи нещо гадно,нарушаващо принципите ми и ако видя,че момчето ще е по-щастливо ако не сме заедно и всичко е въпрос само на време![]()
Казвала съм го , на инат .
На мен не са ми го казвали.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
случвало се е да ми казват не точно в прав текст ''не те обичам'', ама да ми обясняват неща, от които в крайна сметка точно това излиза. сигурна съм, че не беше вярно. усещам, когато ме лъжат, а и той го каза, защото беше наранен, но така или иначе не ме интересува, момчето не си струваше.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
От моя гледна точка не се е случвало .. казвала съм други неща, които не съм мислила, но "не те обичам" е прекалено сериозно, за да си позволя да излъжа ..
.. но пък ми се е случвало обратното ..![]()
(макар и да знаех, че е друга истината)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм прям човек и си казвам това,което мисля...Ако обичам казвам "Да,обичам те",а ако не си казвам "Не,не те обичам"...Просто еНе ми е нужно в момент на яд да говоря глупости,защото съм се научила да си меря приказките,а пък да го кажа от гордост ще стане точно..НИКОГА!За мен гордостта на един човек се изразява само в нежеланието му да признае собствените си грешки пред себе си и е наложителна само,когато сме в правото си...Просто си казвайте истината-не е сложно
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!