.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Дилема

Супер фен Аватара на vampirekiss

Дилема

Пред голямка дилема съм.Знам,че може форума да не е точното място за съвети,но мнението на познатите ми винаги е някак..пристрастно
    Та имам да избирам между двама

Номер 1 ми е набор (19) познаваме се от мн време,имам му доверие,външния вид е на ниво.Обаче с него винаги нещата ще са трудни.Към него съм супер привързана и мога да кажа даже ,че си го обичам по един или др.начин,но ако съм с него наистина може да мина през доста препядствия и на моменти ще е много трудно.На него всичко мога да кажа и за всичко да говоря

Номер 2-той е на 20 ,красив,забавен.Харесвам го...но май харесвам повече външността му и самото му отношение към мен отколкото другите му качества.Все пак не е никак трудно да го обикнеш.Работата е там,че с него всичко ще ми е леко,не дължа обяснения,няма да има излишни нерви.Да,обаче пича имам чувството,че не емн.сериозен.Отначало го броях това в качествата,защото и аз не съм от сериозните,но сего нещо...Разговорите ни не са кой знае колко дълбокомислени,но пък е страшно забавен и начетен.

Кажете вие кой бихте избрали,защото околните ми както казах по-горе са познати или на единия или на другия и яко ме объркват.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на gabsit000
    момче номер 1 .. не е големият красавец,но въпреки това те разбира и сте приятели от дълги години...но ако аз бях изправена пред такава дилема щях да избера 2,тъй като (много грешно от моя страна) е да се заглеждам по външният вид и затова много пъти,да не кажа винаги се разочаровам тъй като повечето "опаковки" не са сериозни...

..така че според мен и спред моите очаквания е,че ако избереш момче номер 1 ..може да имате трудности,но със сигурност и ако двамата го искате може въобще да не си ги създавате и да изкарате повече,а със номер 2 всичко ще бъде идеално и прекрасно от където и да го погледнеш,но за кратко...то това си е лично мое мнение..ест. решението си ост. в твои ръце..и успех,дано да избереш най-подходящият!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    София
    Ми аз не знам ти какви момчета предпочиташ,и колко дълбока искаш да е връзката ти.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    ^ за това колко дълбока да е връзката ми-ами знам,че с 1 ще сме заедно супер мн.времере втория нищо не се знае.Ако искам да е по-сериозно значи първия,но пък се чуда дали си струва мъките и ядовете.преди година щех да остана 100% при 1 ,защото тогава пречките не ме плашеха.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз бих избрала номер 2
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Залагам на номер 1

бих избрала номер 1. за мен е важно да можеш да разговаряш своободно и то за всичко с човека, който си, а както ти самата каза щом и външния вид е на ниво значи още по-добре за теб а за трудностите какво да ти кажа....Рискувай!!!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    аз бих избрала номер 2
    И аз съм за 2 , щом е начетен и няма да ти прави проблеми за кръшкания .
    Направи анкета бе, момиче ^^

Мега фен Аватара на sasha_90
    Номер 1.Няма значение,че ще имате трудности.Колкото по-трудно е нещо,толкова по-сладко ще е после.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    1 !!!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Голям фен Аватара на notlike
    Животът не е лесен. Ако си мислиш, че ще ти бъде лесно с втория - значи няма смисъл да си с него. Нищо лесно не е интересно А колко наборки на сестра ми (на по 21-22) и на майка ми (39-40 години) познавам, които са самотни и ако имат някоя връзка, то ще да е за не повече от 2-3 месеца. Сериозният мъж (какъвто мечтая да бъда, ама на моменти съм далеч от истината) знае какво иска и как да го постигне. Определено ще ти бъде по-хубаво с него. И все пак ти си решаваш.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Мазохисти. Избери си тоя, който няма да ти къса нервите всеки ден и да те кара да искаш да се самоубиеш. Ако това е цената на щастието хаха аз не го виждам къде е то самото.

Град
    Русе, Rousse
    Педесетачка на 1
    Спорта пречи на цигарите :P

Град
    Велико Търново
    Мацка, няма нужда да питаш околните.
    Ти си човекът, който избира и не се нуждаеш от обществено мнение.
    Пусни на воля подсъзнанието си, защото там е отговорът на въпроса ти.
    Дерзай.
    facebook.com/mrrrrrrr

Град
    Велико Търново
    p.s. Най-добре си намери 3-ти, който има качествата на номер 1 и номер 2
    facebook.com/mrrrrrrr

Мега фен
    за какви точно пречки става дума при 1?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

тегли чоп ако и това не те устройва кажи на някой друг да тегли чоп

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Номер 1 го възприемаш като най-добър приятел и според мен надали и да тръгнете нещо ще се промени у теб...Запази го за приятел и не прецаквай нещата!
    Номер 2 е хубава тръпка..но само дотам...Ако тръгнеш с него ще е временно,за да ти мине мерака и да видиш как е секса с него,ако му пуснеш де Нищо сериозно с него...
    Ако искаш хубава дълга връзка потърси 3-ти или в краен случай избери 1,ако си сигурна,че имаш повече от приятелски чувства към него,както съответно и той към теб
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Разград
    Знаеш ли на мен колко ми е за твойта дилема? Да няма аз да ходя с него, че да ми пука?!?
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

^ Ахахаха, има нещо такова.
    Авторке, акъла ти като на седмокласничка. Щом толкова се двоумиш, не заради нещо друго, а защото и ти не знаеш кого искаш и какво всъщност търсиш в един мъж, значи трябва да си стоиш на дупето засега.

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    аз бих избрала номер 2
    ♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
    Still got feeling you are my passion ;x ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си