.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София

Любов - гадна работа просто ...

Значи много ме бива да давам съвети на другите ,но като опре до мен и аз немога да направя нищо.
    Проблема ми е в това, че съм влюбен в 1 момиче от класа ми ,но немога да и призная какво чувствам . Знам, че съм много кух ,но като я видя граматиката ми отива на кино направо. Защо подяволите с други момичета нямам никакъв проблем да говоря ,но с нея направо оставам без думи.

Знам ,че това от мен си зависи и вие няма как да ми помогнете особено ,но пиша защото ме е толкова страх да не ме отреже ,че бих приел всякакви съвети.

мерси предварително

По-добре да рискуваш и да те отрежат, отколкото цял живот да се чудиш "Ами какво би станало, ако бях посмял да й кажа?!"
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз не бих се захващала с мой съученик,но ти си знаеш.Пробвай се,ако искаш.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Пич,дай го по-кротко и недей да си толкова навитак за глупости...От личен опит бих те посъветвала да не се захващаш с мацка от твойто даскало,а в НИКАКЪВ случай за мацка от класа ти...Ходите що-годе имате добри отношения и после като се разделите к'во прайм??Почват лафове зад гърба,заговори и к'во ли още не...Не си заслужава усилията и времето,загубена кауза е...Аз ходих така с едно момче от мойто даскало аз бях 8 той 12 клас и го отрязах,защото не беше мой тип и после все ме преследваше да се видим,да говорим и т.н и т.н..Досадна работа е
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Само не се притеснявай, че е от класа ти .
    В нашия сме 4 двойки по между си , 2 - от около година, 1- от около 2 години , 1 - от един месец някъде.
    Аз с моя даже си седя заедно, още от миналата година. Почти постоянно заедно/на телефона/скайп.
    Ще ви е чудесно, действай, ако имаш сериозни намерения.

Град
    Варна, моретоо :)
    Не смята, че трябва да се влияеш от хорското мнение. Просто направи това, което ти е на сърце, но като цяло приемам първия отговор на темата... по-добре го направи и да те отрежат, а не да се терзаеш дълго време за алтернативния изход от ситуацията. Гледал си филми, каквото е писано, колкото и да го бавиш, рано или късно ще стане

Повече от фен
    Като цяло и аз съм против връзките между набори, камо ли между съученици. Но факт, познавам такива двойки, които са щастливи. Според мен обаче преди да действаш, разбери дали тя те харесва. Защото иначе да й изтърсиш "Аз те харесвам" от нищото ще бъде тъпичко.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3
    По-добре да рискуваш и да те отрежат, отколкото цял живот да се чудиш "Ами какво би станало, ако бях посмял да й кажа?!"

+1

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Не мисли винаги най-лошото, че ще те отреже и т.н ми ако и тя си пада по теб пък незнае как да ти го каже? Според мен трябва да пробваш- риск печели, риск губи Успех
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Абсолютно правилно. С този страх до никъде няма да стигнеш.. Рискувай, пък каквото ще да става!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    най-голямата грешка на света е да имаш гадже от твоя клас!
    GTA Stunting

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Цитирай Първоначално написано от GD

+1
    +2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си