.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: боли ли

боли ли

мм да ви питам ако някои има обица на езика много ли боли като ти пробиват езика ?

Една приятелка си направи и каза че въобще не я е боляло!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    1 момиче от моя клас си беше пробило и и се пеше подул езика... + това 2 седмици трябваше да яде само супички (хладки, но не и топли), млекца и подобни меки храни . Незнам дали боли обаче 2 дена не можеше да говори баш ( незнам то не е фъфлене ама се чуваше странно ) Абе ако толкова искаш пробий си. Може би зависи повече, къде ти го пробиват... но при всеки би трябвало да е разнично. Някои ги боли, други НЕ. Няма как да разбереш дали ще те боли.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

eдна от класа ми си беше пробила сама дупка ;д и каза че хич не я е боляло и си ядеше квото иска : )

eдна от класа ми си беше пробила сама дупка ;д и каза че хич не я е боляло и си ядеше квото иска : )

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Djudjinku
    авторката едвали е мазохистка

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Djudjinku
    авторката едвали е мазохистка
    То не е мазохизъм защото е от долната страна на езика, над юздичката. Ако го пробиеш внимателно с дезинфекцирана игла без да засегнеш някой нерв не боли. Обаче не съветвам авторката да опитва защото при тия опити съм чувала 2 резултата: "Ооо хич не болеше", а другия беше "Умрях от болка. Не боляло значи? Е са ти еб*х майката."
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен Аватара на Di
    с упойка не боли
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си