- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Невъзможно трудно ми е.. :(
Виж са, химията и физиката са теоритични предмети. Аз също не ги чатках някога и това, което правех е да назубрям нещата. Ако по-натам няма да се занимаваш с нещо свързано с тях, тогава тва ти е спасението - сядаш и зубриш изречение по изречение, химично уравнение по химично уравнение, колкото да ти стигне за 3 и да не останеш. А математиката вече си е до разбиране. Там със зубрене не става - или я разбираш, или не. На мен също след 7-ми клас спря да ми върви, дори и по-миналата година в университета бях много зле с нея, но отиох 2-3 пъти на уроци, питах всичко, което не ми е ясно и след това вкъщи пререшавах и така ги схванах повечето нещоТака че или си извади всички стари учибници и почвай да преговаряш сам първо теорията и след това примерите и формулките, или тръгни на уроци. Другото, което вожеш да направиш е да попиташ учителката в училище за консултации и т.н. или по-натам във времето директно си я питай какво трябва да научиш за 3. Като ти каже отиваш 1-2 пъти на уроци и го научаваш и така
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!