- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасен човек :(
Имам един проблем . Винаги постъпвам зле с хората , които държат на мен и след това осъзнамвам какво съм изгубила и съжалявам.На 19 години съм и първата ми сериозна връзка прдължи 6 години(бях заедно с едно момче от 11 до 17 годишна) естествено отначало не беше нищо детска история,както и да е.Въпросното момче ме нарани много.Изневеряваше ми , не харасваше приятелките ми,ревнуваше ме, и да ме питате защо съм била с него толкова време и аз незнам ... Дойде момент в който ми омръзна това негово поведение , по - точно осъзнах се един вид
Бях с негов приятел , не нарачно просто така се случи , никога не съм намерение да се получава така , с него не сме били заедно виждахме се в продължение на изв време , имах чуства към него , но и той постъпи зле с мен .. късмет
Имах чуството , че всички са ми безралични имах двама приятели с които се държах ужасно ... незнам сигурно съм си изгубила вярата в мъжете вече , лъжех ги , не ми пукаше за тях , докъто на момчето с което бях за последно явно му писна от моето отношение и ме остави ... Беше много добър държеше се супер с мен , а на мен ми беше все тая , с приятелките ми се смеехме и един вид се забавляхме с това мое държание , подигравахме ме му се за това как ми вярва , а чак сега осъзнавам какво съм загубила
знам , че аз съм виновна , и неискам помощ , просто имах нужда да споеделя , защото неискам да изглежддам слаба пред близките ми
(
Това, което имаше бе обикновено загуби го и то стана ценно, доста жалко.
Ще срещнеш някой, за когото да ти пука след време... Не се отчайвай... Всеки са го наранявали и е спирал да оценява "нормалните" хора около себе си, но ще дойде и твоят човек, без да търсиш ще се появи.. Бях в същото положение известно време, но всичко е наред в момента.
Успехи и целувки!
благодаря за разбиранетонадявам се някой ден да серещна правилният човек и ще направя всичко възможно да не постъпвам зле с хората , защото от опит знам , че всичко се връща
което от една страна ме успокоява
Да, нещата се връщат, но не губи надежда. Когато му дойде времето ще усетиш, че човекът е за теб - сродна душа.. Аз така 1 година не намерих никой, но поне си "поживях" така да се каже.. Всяко нещо си има и плюсове и минуси, но не винаги човек ги оценява навреме.. Помни хубавите неща, които си правила, защото ще ти сe върнат.![]()
Пак като си се осъзнала, добре еАз лично мразя такива кучки каквито ти описа.
Ценим дадено нещо,едва след като го загубим.-Познато ли ти е?
Спокойно и ти ще срещнеш човек с когото няма да се държиш така![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
http://www.vbox7.com/play:4c1a4abbПървоначално написано от Alexsandra90
Като го прочетох това веднага се сетих за тази песен![]()
Сама си виновна. Както по-горе казаха, всичко се връща, рано или късно. Освен за напред да не продължаваш да се държиш като кучка, а да цениш хората, които са до теб.
Гадно е когато се появи някой на когото му пука за теб и ти до такава степен си изградил бариера около теб, че го отблъскваш с всяко твое действие, и го губиш, и когато го осъзнаеш вече е твърде късно.
Хора много , Човеци малко !
Авторке, май всички жени с тва име сте студени и безчувствени кучки а?
Споко, все някой пак ще ти се върже на акъла, особено ако изглеждаш добре.
ХехеАз не съм студена и безчуствена,просто бях много наранявана и си изгубих доверието в хората , реших , че е по-добре аз да постъпвам гадно , отколкото с мен да постъпват така
Тъжно е , но на такива хора съм попадала...Предпочитах да си прикривам чуствата и аз да се държа зле от колкото накрая с мен така да се случи и накрая всички да ме съжаляват и да ме мислят за глупачка
Много искам на тия хора да им се върне някой ден ,защото те ме съсипаха като човек и ми отнеха доверието в хората
Клишето мисля го знаеш - рано или късно всичко се връща, така че тея хора от миналото ти не ги мисли, техните ядове и проблеми тепърва предстоят (друг е въпроса, че тва едва ли те топли особено). Да не говорим, че и ти тепърва ще си плащащ за гадните постъпки спрямо хора, които не са го заслужили с нищо.
Изгубила си доверието в хората, и мислиш, че е за постоянно? Повечето хора перфектно умеем да абсолютизираме нещата и когато някой ни нарани, да обявяваме всички от неговия пол за "еди си какви". Което е огромна грешка. Гарантрирам ти, че ще си промениш мнението изцяло точно след 2-3 срещи/отношения/връзки с нормални, добронамерени и знаещи какво искат хора.
Добрите хора принципно са смятани за глупаци, но именно те вдъхновяват вярата и надеждата във всички останали (особено пък в сегашния материален свят). И понеже днес е празник, замисли се над тея 2 думи вяра и надежда (айде любовта я оставяме настрана), значат повече, отколкото можеш да предположиш.
Това, което искам да ти кажа с всичко написано дотук, е да не изпадаш в крайности, апатия или прекалено притворство, защото и след най-силната гръмотевична буря изгрява слънце. Горе главата, животът е кръговрат.
Още си млада и не ми се вярва "да си съсипана като човек". Тепърва ще ти се случва какво ли не.
И се пише Alexandra, без S.
Първоначално написано от Alexsandra90
Хубавото е, че го осъзнаваш. Не прикривай чувствата си... не е добре за теб. Така само се измъчваш. Това, че някой се е държал с теб зле, не значи, че ти си "глупачка"... случва се всички попадат на лоши хорица просто ги игнорирай като не са ти приятни и не се занимавай с тях. Дръж се добре със всички, които го заслужават, повярвай ми от опит знам, че карането за глупости е ненужно. И повече, когато е нещо сериозно като изневяра никога не прощавай лесно, защото нещо такова случи ли се веднъж ако остане безнаказано има голяма вероятност да се повтори.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl