Имам един проблем . Винаги постъпвам зле с хората , които държат на мен и след това осъзнамвам какво съм изгубила и съжалявам.На 19 години съм и първата ми сериозна връзка прдължи 6 години(бях заедно с едно момче от 11 до 17 годишна) естествено отначало не беше нищо детска история,както и да е.Въпросното момче ме нарани много.Изневеряваше ми , не харасваше приятелките ми,ревнуваше ме, и да ме питате защо съм била с него толкова време и аз незнам ... Дойде момент в който ми омръзна това негово поведение , по - точно осъзнах се един вид Бях с негов приятел , не нарачно просто така се случи , никога не съм намерение да се получава така , с него не сме били заедно виждахме се в продължение на изв време , имах чуства към него , но и той постъпи зле с мен .. късмет Имах чуството , че всички са ми безралични имах двама приятели с които се държах ужасно ... незнам сигурно съм си изгубила вярата в мъжете вече , лъжех ги , не ми пукаше за тях , докъто на момчето с което бях за последно явно му писна от моето отношение и ме остави ... Беше много добър държеше се супер с мен , а на мен ми беше все тая , с приятелките ми се смеехме и един вид се забавляхме с това мое държание , подигравахме ме му се за това как ми вярва , а чак сега осъзнавам какво съм загубила знам , че аз съм виновна , и неискам помощ , просто имах нужда да споеделя , защото неискам да изглежддам слаба пред близките ми (