.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: nokia 5230

nokia 5230

Може ли някой да ми помогне, да си увелича звука, когато някой ми звъни, защото звъни супер тихо, едвам го чувам, а когато пусна музика гърми. Предполагам, че звука трябва да е един и същ, не при музиката да е силно, а при звънене едвам да го чувам...Моля за помощ..
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

???
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Меню - Настройки - Звук!

няма такова..Имам
    Лични
    Телефон
    Менидж.Прил.
    Набиране
    Свързване
    Пренос Данни.

От ЛИЧНИ няма ли Профили или нещо такова, и после опция за звука!?!

От ЛИЧНИ като дам на профили, ми излизат
    Общ профил
    Без звук
    Оффлайн
    Пейджър
    Среща
    На открито
    ...

Супер фен
    Ами избираш си активния профил (предполагам е Общ Профил) и от опций избираш промени или настройки (нещо такова) и там ще ти излязат опцийте на профила

Мерси многооо
    Локвайте

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Локваме.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си