Спорта му е майката на отслабването.. Разбира се ако се набуфкаш с кюфтета веднага след като си тренирал файда няма... Яж повече плодове и зеленчуци.. Не се подлагай на диети, защото все някога ще ги спреш и тогава ще натрупаш всичко наново.. Избягвай мазните храни и тестените продукти (не ги елиминирай напълно защото всичко си има някакво предназначение) ... и най-важното яж БАВНО и съзнателно .. Пий много вода (от 2 до 4 л дневно) щом спортуваш резултатите ще са на лице скоро.. и най-важното не се отказвай първия път в който имаш нужда от шоколадче
.. позволено е по парченце на ден :P ... Надявам се да съм била полезна
![]()
![]()
Тренирането оформя тялото, а мускулите тежат повече от сланините.Първоначално написано от Waterpolo1997
Първоначално написано от eliyiy
Абе за храната не мога да ти кажа нищо конкретно,но иначе ако всеки ден тичаш по 5-10 километра и правиш 100 коремни преси,ще ги смъкнеш за месец,два.
пич гледай както ти казаха спираш НАПЪЛНО газирано,тестено по 1-2 филий хляб на ден пълнозърнест или черен всичко друго тестяно го спираш,спираш макаронени изделия спираш сладкото и мазното т.е чипс,бонбони, и т.н сеш се спираш пърженото само пържени яйца за закуска някой път но не с олио а Зехтин и то качествен ако имаш но НЕ прекалявай и за друго което не трябва да ядеш не се сещам. Яж много млечни продукти за калции за костите от тях не се дебелее Мляко,Сирене,Извара. Яж много орис с пиле както и картофи с свинско + риба но в умерини порции не гладувай защото ще имаш йо-йо ефект яж сутрин обед слетобед и вечер По МАЛКО яж също ядки без бирените фъстъци яж боб и леща в тренировъчен ден салати,супи (картофена,с ориз с домати и т.н) това е главно яденето позволявай си 1 път в седмицата нещо от забранените яденете но после гледай яко трен. С тази диета за 6 месеца свалих 25кг умерено без йо-йо и без отпускане на кожата ПОМАГА НА 100%! А за трен прави си Кардио всеки ден по 40-60 мин не повече т.е бягане,скачане на въже, колело или някъв вид танц т.е Jumpstyle,Techtonik,Shuffle това е просто примертренирай през ден кардиото всеки ден и това е което знам и което съм пробвал успех
![]()
Ако кюфтетата са чисти нищо няма да стане.Първоначално написано от PurpleSmurf
пОвече зеленчуци ограничи плодовете саамо грейпфрут.
Зависи на каква диета се подложи. НАПЪЛНО премахни газираното и сладкото.Най-добрия вариант е газираната вода и ако искаш нещо сладко в диабетичния магазин. Пии 0.30 мл вода х телесно тегло= колко Л ти трябват.
Това, че сладкото е от диабетичен магазин, не го прави диетично.
напротив по-малко вредно е от една вафла ;Първоначално написано от MissNothing
![]()
офффф бахти писна ми да чета такива теми ! има още 50 такива поне в тоя форум. Ти си на 13 бе човек още 100пъти ще се промениш докато станеш поне на 20 и спреш да се развиваш... като толкова искаш земи тичай и спортувай и готово. Кво да ти кажем няква вълшебна съставка за отслабване с 20кг за 1 ден ли ? Ем няма такава....
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Теглото ти е супер, просто трябва да се стегнеш...
Абе не е баш така,те дето го разправят,че ако си 1.70 трябва да тежиш 70 кила го разправят за хора над 40 години.Трябва му да смъкне 5-6 килца.Първоначално написано от bloodysunrise
Карай колело, като толкова искаш да отслабваш.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
ако досега беше спортувал, нямаше да го има този проблем
ама тва е, всички са марди, докато не осъзнаят, че са с кофти телосложение
спорт,движение,рационално хранене,диети - всичко това е необходимо за да отслабне човек - ако спортува и се храни здравословно и се движи много може да мине и без диети.Редовния секс също води до намаляване на килограми.
Но според мен автора на темата не ми изглежда толкова пълен,а и все пак е само на 13.
http://www.bb-team.org/articles/907/Първоначално написано от Waterpolo1997
Ако се научиш да ядеш такива храни проблеми с теглото няма да имаш.![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Не ти трябва да отслабваш ! В нормите си ! Направи килограмите мускули! Избягвай да ядеш глупости! Яж пълнозърнест хляб ! Плодове пий повече вода!!!![]()