- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- отличници
ох, аз съм отличничка, ама и аз не знам как става тоя номер. вкъщи почти не уча, в час много не слушам, ама...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Хехе еми кво да ти кажа ходиш на даскало прибираш се и намираш време за учене..После излизаш вечерта с приятели прибираш се към 10 пускаш компа, телевизора и такива човещинки, които си иcкал да правиш докато учиш и готово.. ;d
ми мен нещо започна да ме мързи , но никога не съм ходила на даскало без да си науча урока или без домашна , е само когато ми е безкрайно трудна,но това е голqма рqдкост ..сега съм 7-ми клас и знам ,че това е изключително важна година и за тва ше уча усърдно![]()
да е,яко се учи. В даскало не ставам от стола,всяко междучасие решавам задачи, в къщи от 3 до 11 уча,като ям пред учебниците, за да не губя време. Освен това Събота и Неделя ставам в 8 и лягам в 12-през цялото време само решавам задачи и пиша съчинения....
Ае ти в ред ли си ?!?!? Цената на успеха ххахаха![]()
седни научи 2 урока за час и половина и напиши 2-3 домашни и си готов. Толкова ли е трудно....
Амиии ... не съм обръщала внимание много много кво правя ... Не съм заровена в учебниците и нищо не ми костват високите оценки... Слушам в час (в повечето случаи, ако ли не чета у нас), пиша си домашните и изпълнявам нещата, които ми кажат ... Нищо по-специално от сорта на: "Уча по 100 часа по математика и БЕЛ"; " Ходя на уроци по АЕ" и т.н. ... А ако нещо не съм сигурна в себе си, отделям време за упражнения
Важно е постоянството и да покажеш какво знаеш и можеш в подходящия момент.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Не залягам пред учебниците.Прочитам урока по разказвателните набързо,другото съм запомнила в час(а понякога изобщо и не чета).Ако имам задачи и домашни си ги пиша,понякога в междучасието.Не се лишавам от нищо.Тренирам си и ходя с приятели.
П.П Това " Каква е цената.. " прозвуча като - "С колко пари подкупваш учителката си за шестица?".![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn