- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Окосмение по ръцете
Ами начи на 14 съм и както всяко нормално момче имам косми по ръцета.Само,че мисля,че са повече от нормалното.Големината им е около 1.5 см(говоря за областа от лакътя надолу).А около китката са по-нарядко и по къси.И въпроса ми е дали момичетата харесват момчета с повечко окосмение по ръчичките?
И въпроса ми е дали момичетата харесват момчета с повечко окосмение по ръчичките?[/quote] еми според мен всяко момиче имама различен вкус аз си ги изрусявам с кислородна вода ако искаш ама трябва да е някои слънчев ден
За всеки влак си има пътнициА ти не си пипай космите,че започнеш ли да ги махаш си вкарваш беля.... не се филмирай, нищо нетипично не се случва с тялото ти
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Аз май нямам избор,защото ако ги махна,едно че ще е грозно,второ,че пак ша пораснат.Ще пробвам да ги изруся да видим к'во ще се получи![]()
Кво може да стане?Отвратително ще стане..Рижав ще бъдеш по ръцете .. Абе не се пипай ..Първоначално написано от MagickBlade
нормално естой на слънце, например на плажа се изсветляват и когато кожата ти стане по тъмна(кат си напрайл тен) не си личи-поне при мен е така, но мойте не си личат много, пък на краченцата си ги махам
и не се гордея с тва, но просто тъй ме кефи
Аз попринцип съм по-тъмничък и на фона на кожата изглеждат светли![]()
Ако искаш си ги махни няколко пъти с кола маска/епилатор и после не ги пипай. Така ще пораснат отново, но няма да са толкова дълги (от личен опит говоря)
еми къв е проблемаПървоначално написано от MagickBlade
по добре така от колкото обратното
Според мен няма нищо ненормално. И все пак щом си решил, изрусявай ги.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
не мисля, че някое момиче ще си избира момчето по дължината на космите ама ..
момче си - няма какво да направиш. Всичките написани начини са .. тъпи.
не ги изрусявай - смешно е.
не ги махай - това е отвратително поне за мен...
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Изруси ги с изсветлител за коса/син прах за коса
Махни ги с кола-маска
Или ги остави така![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
аз лично не харесвам космати момчета и мъже...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Според мен не си ги пипай..
А и щом по принцип си по-"тъмничък",
не виждам къде е проблема..Иначе ако се
изрусиш ще стане много отвратително,поне за
мен..
* харесват ли момичетата - момчета с косми по ръцете * :
- Не знам за другите момичета,ама на мен лично
не ми правят впечатление..
Важното е с него да си допаднем,другото си е без значение..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мързи ме да чета темата и нз дали тва някой го е писал но аз ще ти кажа с кислородна ода да ги изсвтлиш![]()
Аз съм на 17 и тези неща не са проблем за повечето момичета. Честно понякога ми е смешно как някой момчета се втиляват да обезкосмяват всяка част от тялото си. Колкото и да са привлекателни тази тяхна мания е минус.