.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Защо се прави на такава?

Здравейте.Имам си гадже от 2 седмици и проблема е ,че като сме сами всичко е екстра ,но като излезнеме и дойде някоя нейна приятелка се едно ме няма мене?Аз ли греша в нещо?Или просто момичетата са такива?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Знам ли човече.. да не я е срам да я виждат с теб? Друго обяснение не виждам разкажи малко повече...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на gabsit000
    повечето го правят това,защото просто не те харесва и гледа направи гадно на някой нейн бивш.. мой най-добър приятел имаше такава и накрая това се и оказа,че е била с него само за да подразни бвишият си...може би е привърнаа към приятелите си и й е трудно да обърне и на тях и на теб внимание ....ннз обезателно поговри с нея,за това нейно поведение..нищо не губиш-така и ще си изясните нещата...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Или е някоя лапештячка, която си няма хал хабер как да се държи и да суъмява да разпределя времето си за всички важни хора за нея или е тъпа. Всъщност и в двата случая е тъпа.

Хъ, вечният съвет, който ВИНАГИ работи:
    - поговори с нея.
    Не можем да знаем кое как е, поради простата причина, че може и ти да дадеш изкривена информация, а може и на нея милиони безумици да й минават през главицата.
    Най-лесният и ефективен начин е да осъществите комуникация помежду си! Нали знаеш как се прави това...?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Или е някоя лапештячка, която си няма хал хабер как да се държи и да суъмява да разпределя времето си за всички важни хора за нея или е тъпа. Всъщност и в двата случая е тъпа.

+1 Имал съм такова приятелка. Не се занимавай с тази, зарежи я.

Две седмици не са особено дълъг период. Може още да не е свикнала да я виждат с теб, да се притеснява. Може би просто отделя повече внимание на приятелката, за да може на другото момиче да не му е кофти. Възможности много. Поговори с нея.

Цитирай Първоначално написано от kloely
    Две седмици не са особено дълъг период. Може още да не е свикнала да я виждат с теб, да се притеснява. Може би просто отделя повече внимание на приятелката, за да може на другото момиче да не му е кофти. Възможности много. Поговори с нея.
    +1

Ако не е така, значи просто не си заслужава, защото не знае как да се държи. Но може пък и още да е начинаеща в "любовта".. Не я съди прибързано!
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Поговорих с нея и скъсахме.Това е продължавам на паред не е единсвената .

Така е.. Ще намериш някоя, която да държи повече на теб. Пък и щом само две седмици сте били заедно, няма да ти е толкова трудна раздялата, предполагам. : )
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Познаваме се от малки.Тя ме обичаше (поне така твърдеше) Проблема беше ,че не бях убеден ,че тя ме обича мене и като я попитах тя се разсърди и каза ,че не и е сега до тези работи.След това почна един спорт 1 час и това беше!Обичах я много но... както и да е :P

Град
    Варна, моретоо :)
    Режи, докато е още прясно (при теб).

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от vampikkata
    Поговорих с нея и скъсахме.Това е продължавам на паред не е единсвената .
    браво
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си