- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луда съм по него . .
Здравейте за първи път пиша тук и искренно се надявам да ми помогнете . Ньскоро се запознах с едно момче от новият ми клас , колкото мен е и е ужасно сладко рапарче но това е отклонение от темата . . Много го харесвам но незнам дали трябва да му го кажа и ако трябва - как ?!
В час често си засичаме погледите но дори и не контактуваме през останалото време . Днес го видях с една кифла от класа ни и още един негов приятел да отиват някъде заедно . . няма да мога да понеса тя да ми го вземемоля ви посаветвайте ме
[/b]
щом сте от един клас забрави за него
ОДИН!!!
ами забележи от какво се интересува,занимай се и тис това ..заговори го .. вземи му скайп или номера ..пишете си ако пък толкова те е срам да говориш .. защото ако почакаш още малко може "тя да ти го вземе"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
И ако й го вземе какво? Ще походят няколко месеца(в най-оптималния вариант) и после ше скъсат поради най-невероятната причина.
Авторке, направи нещо по въпроса. Заговаряй го, закачай го, покани го на кафе... Спокойно, нЕма да ти спаднат акциите, ако поемеш инициативата.
Не е баш така .. Била съм в подобна ситуация и вече ходят почти година и то без изгледи да късат ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
Първоначално написано от mArMaLaDkA
ми то и да НЕ й го вземе,а се хване с нея ще походят опр. време и ще скъсат ..в някой момент.. такъв е кръговрата на живота..няма такова нещо до живот..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Това не е така.От личен опит знам,защото с момчето,с което съм още бяхме в един клас и всичко си беше супер,сега не сме в един клас,но сме класна до класна ииии бих казала,че ми липсва и предпочитам да сме си в един класПървоначално написано от darkPaladin
![]()
![]()
А по въпроса...ако наистина го харесваш,не се отказвай,а и още повече,как ще позволиш на няк'ва кифла да ти го вземе...
![]()
Успех
![]()
Те докато скъсат,авторката ще го е забравила вече ..Първоначално написано от gabsit000
Как може някой да ти вземе нещо, което не ти принадлежи... Любовта не означава, че нещо ти принадлежи, осъзнай първо това... Не бих искала някой да гледа на мен като на принадлежност >.>
Това за погледите си го въобразяваш, според мен. Ако те харесваше, щеше вече да е дошъл да се запознаете.. Не прибързвай да му казваш.. Как за три дена от началото на годината успя да се влюбиш?! Ще го уплашиш момчето..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Отивай да го заговориш! И не му казвай, че го харесваш, покажи му го. Или по-скоро му покажи интерес. Ако правиш разликата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Учебната година започна на 15 септември. Днес сме 17. Момчето е от новия ти клас. Казваш, че си луда по него. Е не, уби ме.
И се пак да не флуудя, ще ти кажа, че за толкова кратко време няма как да опознаеш човек, тъй че може да се окаже, че тази тъй наречена "кифла" в същност е страхотен човек. Той може да я познава и да знае това. Или пък просто да не е достатъчно близък с други хора, за да излиза с тях. Да не говорим, че мацката може да е гадже с приятеля му. Тъй че изкарай се от филма.
Аааа тука не съм съгласенПървоначално написано от unbreakabl3
И аз харесвам 1 момиче от новия клас,ама нали съм един срамежлив дори не съм говорил с нея
Та може и т'ва момче да е като мене
![]()
Извинявай, но тук говорим за съвсем различни неща. Може да я харесваш по външен вид, може да ти е симпатична, може да е забавна, но дотам. Ти още не я познаваш добре.. А тя вече твърди, че е ЛУДА по него..Първоначално написано от MagickBlade
Добре, да речем, че си прав. Може да е срамежлив, но с това да ходи да му се обяснява в любов на третия ден от "виждането" им.. Защото запознанство дори няма в случая, е доста глупаво и прибързано, особено в тази възраст..
Прав си,на нашта възраст всичко е привличане,от новия клас има 3,с които бих тръгнал,ама ме е срам да завържа разговорДано се поотпусна
заговори го или си намери друг
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
.., за който също ще пусне тема как да го заговори..Първоначално написано от soul1199
Щом е от твоя клас НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕГО...Нищо хубаво няма да излезе...На тази възраст сменяте гаджетата като прическите и дрехите си
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!