.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Soffiq ;]]

Луда съм по него . .

Здравейте за първи път пиша тук и искренно се надявам да ми помогнете . Ньскоро се запознах с едно момче от новият ми клас , колкото мен е и е ужасно сладко рапарче но това е отклонение от темата . . Много го харесвам но незнам дали трябва да му го кажа и ако трябва - как ?!
    В час често си засичаме погледите но дори и не контактуваме през останалото време . Днес го видях с една кифла от класа ни и още един негов приятел да отиват някъде заедно . . няма да мога да понеса тя да ми го вземе моля ви посаветвайте ме [/b]

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    щом сте от един клас забрави за него
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на gabsit000
    ами забележи от какво се интересува,занимай се и тис това ..заговори го .. вземи му скайп или номера ..пишете си ако пък толкова те е срам да говориш .. защото ако почакаш още малко може "тя да ти го вземе"

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

И ако й го вземе какво? Ще походят няколко месеца(в най-оптималния вариант) и после ше скъсат поради най-невероятната причина.
    Авторке, направи нещо по въпроса. Заговаряй го, закачай го, покани го на кафе... Спокойно, нЕма да ти спаднат акциите, ако поемеш инициативата.

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    И ако й го вземе какво? Ще походят няколко месеца(в най-оптималния вариант) и после ше скъсат поради най-невероятната причина.
    Авторке, направи нещо по въпроса. Заговаряй го, закачай го, покани го на кафе... Спокойно, нЕма да ти спаднат акциите, ако поемеш инициативата.
    Не е баш така .. Била съм в подобна ситуация и вече ходят почти година и то без изгледи да късат ..

Супер фен Аватара на gabsit000

ми то и да НЕ й го вземе,а се хване с нея ще походят опр. време и ще скъсат ..в някой момент.. такъв е кръговрата на живота..няма такова нещо до живот..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    щом сте от един клас забрави за него
    Това не е така.От личен опит знам,защото с момчето,с което съм още бяхме в един клас и всичко си беше супер,сега не сме в един клас,но сме класна до класна ииии бих казала,че ми липсва и предпочитам да сме си в един клас А по въпроса...ако наистина го харесваш,не се отказвай,а и още повече,как ще позволиш на няк'ва кифла да ти го вземе... Успех

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000

ми то и да НЕ й го вземе,а се хване с нея ще походят опр. време и ще скъсат ..в някой момент.. такъв е кръговрата на живота..няма такова нещо до живот..
    Те докато скъсат,авторката ще го е забравила вече ..

Как може някой да ти вземе нещо, което не ти принадлежи... Любовта не означава, че нещо ти принадлежи, осъзнай първо това... Не бих искала някой да гледа на мен като на принадлежност >.>

Това за погледите си го въобразяваш, според мен. Ако те харесваше, щеше вече да е дошъл да се запознаете.. Не прибързвай да му казваш.. Как за три дена от началото на годината успя да се влюбиш?! Ще го уплашиш момчето..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Отивай да го заговориш! И не му казвай, че го харесваш, покажи му го. Или по-скоро му покажи интерес. Ако правиш разликата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Учебната година започна на 15 септември. Днес сме 17. Момчето е от новия ти клас. Казваш, че си луда по него. Е не, уби ме.

И се пак да не флуудя, ще ти кажа, че за толкова кратко време няма как да опознаеш човек, тъй че може да се окаже, че тази тъй наречена "кифла" в същност е страхотен човек. Той може да я познава и да знае това. Или пък просто да не е достатъчно близък с други хора, за да излиза с тях. Да не говорим, че мацката може да е гадже с приятеля му. Тъй че изкарай се от филма.

Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3
    Това за погледите си го въобразяваш, според мен. Ако те харесваше, щеше вече да е дошъл да се запознаете.. Не прибързвай да му казваш.. Как за три дена от началото на годината успя да се влюбиш?! Ще го уплашиш момчето..
    Аааа тука не съм съгласен И аз харесвам 1 момиче от новия клас,ама нали съм един срамежлив дори не съм говорил с нея Та може и т'ва момче да е като мене

Цитирай Първоначално написано от MagickBlade
    Аааа тука не съм съгласен И аз харесвам 1 момиче от новия клас,ама нали съм един срамежлив дори не съм говорил с нея Та може и т'ва момче да е като мене
    Извинявай, но тук говорим за съвсем различни неща. Може да я харесваш по външен вид, може да ти е симпатична, може да е забавна, но дотам. Ти още не я познаваш добре.. А тя вече твърди, че е ЛУДА по него..
    Добре, да речем, че си прав. Може да е срамежлив, но с това да ходи да му се обяснява в любов на третия ден от "виждането" им.. Защото запознанство дори няма в случая, е доста глупаво и прибързано, особено в тази възраст..

Прав си,на нашта възраст всичко е привличане,от новия клас има 3,с които бих тръгнал,ама ме е срам да завържа разговор Дано се поотпусна

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    заговори го или си намери друг
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    или си намери друг
    .., за който също ще пусне тема как да го заговори..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Щом е от твоя клас НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕГО...Нищо хубаво няма да излезе...На тази възраст сменяте гаджетата като прическите и дрехите си
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си