- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Писна ми!
Здравейте!Аз съм момче на 16 от Русе.Имам много сериозен проблем!Половината ученици в училище ме мислят за гей!Няма нищо такова!Аз съм съвсем обикновено 16 годишно момче!Отличник съм -скромен !Не правя на никого нищо лошо!Съучениците от моя клас знаят че не съм такъв и нямам проблеми!Но другите.... Днес например си минавам в коридора и едни ми викат - Ей педер*с какво ме гледаш!-Писна ми да ме обиждат и тормозят!Не знам вече като тях ли трябва да стана идиот да си обръсна главата ии да си сложа 5 кила ланец!Тези хора съсдадоха комплекси в мен!Крия се за да не ме виждат защото ме обиждат!Не мога повече така!Помогнете ми !
Ами дръж се и ти грубиянски с тях (отговаряй на нападките им). Или пък тотално ги игнорирай и се обгради с "твоя компания", с която да движиш из даскало.
Гей няма да стана!А грубиянски не мога да се държа!Това не отговаря на възпитанието ми и на успехите ми!
Тогава ги игнорирай и "не им позволявай да създават комплекси у твоята възвишена личност".
Тази реплика "Ей педерас,какво ме гледаш" я чух днес в коридора на новото ми даскало/От Русе съм/..
Та както и да е..Не им обръщай внимание и недей да се
криеш от тях..Нека те те мислят за каквото си искат,ти се знаеш,че не си такъв,нали ? Да не ти пука..
Има ги и такива тъпи индивиди,които гледат само как да обиждат другите,за да се почувстват нещо повече от тях..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Значи ще устискаш поне още 2.Първоначално написано от OneInMillion
ами дръж се мъжки ся тряя намериш начин хем да си изкарваш оценки хем да те мислят за пич![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И на мене ми правиха така, ама не ме милсеха за гей, а за човек със малка ... нали сещате се! И после им писна и спряха! Абе тва са такива полуидиотчета, дето искат да се почустват нещо повече от тебе и да се "ДОКАЖАТ" пред компанията си от полуидиотчета, абе остави ги да си говорят каквото си искат, кво ти пука?!?
На мен не ми пука!Обаче е кофти когато го правят пред познатите ми!
И викаш от 3 години ти правят така?!?
Ами те не са едни и същи ! Едните спрат... появяват се нови!! оофффффф![]()
Купи си чрно кожено яке, дънки с верига и си смени прическата...![]()
А да хвани си мацка и почнете да се натискате на публични места- ето това вече е безотказно (не че имам опит де, но така си мисля)
100 % съм сигурен, че ти не си такъв, но както ти казах това са идиотчета, дето мозъка им има по 1 гънка, и няма какво друго за измислят!
имам такова обличам се що годе модерно прическата ми е яка......Първоначално написано от BlackSugar
Както казаха по-горе,гледай да се разхождаш из даскало с твоя си компанийка.На мене така едни идиоти от съседния клас,които ИЗОБЩО не ме познаваха бяха решили,че съм сдухана ,защото са ме видяли един път да седя сама.Изобщо не им обръщах внимание и те спряха.Ианче ги има такива идиоти само и само да се направят пред другите .. особено ако си тих и нищо не им казваш.И както каза не можеш да се държиш грубянски,ходи с приятели минавай покрай тях смей се,говори силно ИЗОБЩО ДА НЕ ТИ ПУКА.Е късмет.
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
намери си гадже!?!
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
И аз искам! Но не е толкова лесно... Любовта на сила не става!Първоначално написано от xWandereRx
![]()
Същото ще е, такива идиотчета със една гънка на мозъка са като бясно куче - като захапе не пуска!
Ами покажи на познатите ти, че не ти пука. Когато тея кретени почнат да те обиждат ти се обърни и ги погледни усмихнат =)Първоначално написано от OneInMillion
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Щом различни хора ти го казват, явно може и да има нещо в теб, което ги кара да мислят така. И под яка прическа и модерно облекло се надявам да нямаш предвид примепнали дънки, розова блузка и изправена коса тип Джо Джонас. Щото иначе кво се чудиш.
Ама се съмнявам де. Просто спри да им обръщаш внимание, като виждат,че не се дразниш ще спрат.
А колко са годишни тия, някак лапешка история ми звучи?
Розова блузка прилепнали дънки-НИКОГА! Прическата съвсем нормална правя я с вакса.... Не давам никакви поводи!писна ми от тях! 16-17 годишни са!В старото училище също ми се подиграваха!! Какво има в мен не знам! В даскало има момчета държат се като истински гейове а момичетата им се лепят а другите ги мислят за пичове!омръзна мии... не знам какво да правя!Първоначално написано от MissNothing
![]()
Те тия дето им се лепят са някви долни Фй3шЪнчиТъЪъъЪ. Ами де да знам, се нещо трябва да ти има, щом не е дин лии дав са ти го казали. Настина май трябва да те видят с някое момчите, ама както каза не става от раз.
Еми то днес хората си викат педераси. Поздравите им са: "Ко стаа ве гей?"
Може да си мислят,че си лесен за е*аване и да се възползват. Не да мислят че си п*дерас.