- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Няма с кой да излезна
Значи понеже сме съвсем в началото на учебната година и още не са почнали да ни затрупват с домашни, пък и времето е хубаво на мен ми се иска да не си седя в къщиама приятелите ми ги прихвана нещо не мога да ги искарам от тях
![]()
вече ще почна да се побърквам ако излезем бързат да се приберат, а аз правя всичко възможно да не си кисна вкъщи. Искам навънннннн
![]()
![]()
![]()
![]()
Намери си някой нов приятел/ка и излизай с него/нея. Или пък някой, с когото не сте се виждали отдавна.
като си седя в нас няма начин да си намеря други приятелиПървоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
![]()
![]()
Еми приятелите ти като не искат да излизат,излез сама,разходи се..все ще срещнеш някой!Поня аз така мисля
![]()
![]()
Е кво, аз ли да те офертирам за излизане? Я се стегни.Нямаш ли братовчеди в твоя град? Може да се запишеш да тренираш нещо (танци, бойно изкуство или някакъв спорт), там ще завържеш нови познанства.
ми маи нещо такова ще стане накрая, зарязвам ги и тва е не мога да скучая в нас заради тях![]()
Еми тоя интернет за кво го ползваш, има си сайтове, поразрови се!![]()
да е, ше си търси приятели из сайтове![]()
излизай с колело ако имаш, разхождай си кучето.. колкото да си из града.. може да срещнеш някой познат![]()
Да бе, по интернет да си търси приятелите.
Обади се на някой стар познат и се виж с него. Аз мисля така да си възобновя някои стари контакти.![]()
Еее, вие пък сега запознанствата по интернет все едно нищо не са ги изкарахте! Ето го живото доказателство, че все още има запознанства във мрежата, които да завършват със хубав край!![]()
ама може и с доста лош край да завършат![]()
а иначе имам същия проблем, само дето аз още не съм почнала в уни-то, а приятелите ми са ученици и ги е хванала треската 12ти клас....
Намери с някой познат/приятел уговорете се и готово ;д .. До колкото домашните готви се от др-та седмица всичко ще се нареди както е било и преди в училищеАз даже в вторник имам 2-3 входни, а четвъртък 5 понеже имам 2 часа БГ и няма да правим във двата часа входни
![]()
![]()
![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.