- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Листопад
Предполагам повечето тук не харесвате турските сериали и мразите турците и всичко свързано с тях,(аз също не съм им особена фаворитка,но пък харесвам филмите им,защото са много поучителни)е какво ще стане по-нататък?Знам,че филма е мн дълъг но ми стана интересеен и сега не мога да спра да го гледам,защото в него има мн поучителни неща.Някой знае ли какво предстои да се случи по-нататък?
На мен ми харесва сериала,турското кино няма нищо общо с това,че сме били под робство и т.н.,за да си търсят хората причини да НЕ го харесват. "Листопад" е изкуство,отлично представя семейните истини,ценности и начин на живот. Ако не за друго,поне за това би трябвало да бъде ценен сериала,защото нещата показани в него се случват в целия свят,не само в така омразната Турция.
Но мразете си и си плюйте колкото искате,не ми се занимава да обяснявам ...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
главните герои умират![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Леля отново забременява от Лус,баща й получава инфаркт,Джем умира от сърце,Ферхундето се жени за някъв биснесмен и му подпалва складовете,Фикрет ще има общо дете от онзи,за когото е женена ,Лус се жени за оная,от която има дете-жената на онзи бокатия,Фикрет става известна дизайнерка и заминава за Италия ..с две думи сапунка
![]()
bullshit!!![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Досега не знам как съм живяла без Листопад/Незабравима/Перла/Дъждовно време!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Само мога да ви кажа , че не живеем в Турция ! Нито сме под Турско робство ... Немога да разбера що за българи сме ние като
1-во дават Турски сериали и то не 1 а 5,6 сериала по 3,4 телевизионни канала !
2-ро приеха Турските новини по българската национална телевизия (БНТ) дори ги дават вече това направо е нещо непоносимо ...
3-то Ще кажиж , че света е тяхен правят каквото си искат и както си искат говоря за Циганите (който се имат за ТУРЦИ) ... кфо да преказвам нататък .... думи нямам
Живеем в България а не в Турция тфа , че има Цигани (който се мислят за Турци) в България и искат да гледат това което на тях им отърва еми да ви кажа чесно да си вървят в Турция да си гледат по цял ден ...На мен ми е писнало като седна да гледам ТВ да няма нищо различно от турски сериал или някфо тъпо шоу ...Затова единствените програми който гледам това са CityTV , The Voice , Discovery и ако дават някой интересен филм събота или неделя по БТВ или НОВА ТВ ....
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Боже..пак ли тва бе ?Не че нещо ама е пълна отврат..
Адски тъп сериал. Нямам нищо против турците, смисъл към циганите - да. Искам да отиде в Турция попринцип и мисля, че няма нищо срамно, защото е една много хубава държава. Единствения турски сериал, който гледах е Перла, и адски много го харесах, и след него друг не мога да гледам.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
сериалът си е много хубав даже . Повечето сигурно даже не знаете за кво става въпрос ама иначе казвате че е тъп и не става. Много е поучителен. Лично на мен ми е адски инетересен защото е много реален и са запазени ценностите на едно семейство . Така би трябвало да е и при нас ама слабо. а за по нататъка имаше постнато мнение какво ще се случи. И все пак всеки си има мнение.
в интерес на истината новини на турски си е имало, имаше си и ще има... не са ги пуснали когато пуснаха сериалите, а сериалите - заляха ни бе! Добре, че поне се сетиха да направят наш'те сериалче, че да изместят малко турчалята от ефира... против Косопад нямам, само дето умирам от скука докато го гледам... по принуда... по принцип не е лошо филмчето, ама за сапунджиите, аз сапунки НЕ гледам!
ОБИЧАМ ОБИЧАМ ЛИСТОПАД ЗА ГОЛЯМИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛИСТОПАД МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ СЕРИТЕ НА ПРЕД В YOUTUBE НО СА НА ТУРСКИ ПО ТУРСКАТА ПРОГРМА И НЩ НЕ СЕ РАБИРА НАЛИ СИ ГОВОРАТ НА ТУРСКИ :P :D :grin:
пък това не моа го разбера - къв е смисъла да глеаш ко ше стане нататък в един сериал? Губи се тръпката, баси... няма примерно (помня с ПРИЯТЕЛИ как беше) да се чудиш цяла събота и неделя, кво ше стане епизодите другата седмица... днешно време искаме всичко да ни е лесно и да става по наш'та...
чесно си признавам не съм го гледала (нямам и желание). Я си помислете дали някога в Турция ще пуснат български сериал![]()
то вече не сме България а Турция.
-гледаме новини на турски
-гледаме им сериалите
-на накой места в България се говори на турски
Тези неща има ли шанс да се случат някога в Турция.
напълно съгласнаПървоначално написано от angel4eto966
нищо чудно някой ден да ни завладеят напълно
аз също не гледам тези турски сапунки
Humans need fantasy to be human.
+123890123028 Отчаках си някой човек,който не е с повърхностно мнение да пише.Първоначално написано от anonimchetou
А за 2те мнения преди мен - no comment. Никаква логика. Никакъв смисъл. Голяма философия го ударихте - не сме били вече България,а Турция. По-ограничени не можете да станете в разсъжденията си,хахх.Както и да е,спирам,на който му се спори по този въпрос - ЛС. Но по-добре да не се захваща ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от Diam0nD
If I played you like a toy?
1. новини на турски е имало преди ти, а дори и аз, да сме се родили...Първоначално написано от angel4eto966
2. турски сериали нямаше да има, ако телевизиите не ги бяха купили -> не са виновни турците, че им гледаме сериалите...
3. български сериали не пускат в България, камо ли в Турция...
4. ако си учила история на България - 5 века сме били под Османско (Турско) робство, защо според теб в някои райони в близост до границата се говори на турски? Подсказки трябват ли ти...
понеже може би се досещам какво може да си помислите, затова да кажа - не, не съм турчин... 1/8 македонец съм, останалите 7/8 съм българин... но просто мисля ЛОГИЧНО, а не емоционално![]()
смърт за турските сериали!
Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..