.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Объркана съм и то много

Когато приятеля ми беще на село си и се виждахме всеки ден,наистина ми беше приятно ...но като се прибра пак започнаха съмненията ми (преди да дойде -пак се чуствах така)-тъпо....
    Всеки петък -или казва че отива при приятеля си и при неговите род.(а приятеля му си има гадйе и живечт заедно)да не си помислите нещо...че м/у тях 2 има нещо,или пък казча ,че отива при леля си
    Не знам но мисля че отива при някое момиче ,какво ще прави при леля си 3 дена,защото там седи 3 дена,нямам му доверие по дяволите
    /заедно сме от 8.9 месеца
    А иначе когато си беше тук ми намекна -да ме лиже и така нататака но аз не му позволих,и се разбрахме че като се видим слд път ще му позволя....но нз дали заслужава ..не искам коментари от сорта
    Ми ние от къде да знаем с кой е ,и прочие!
    Искам да ме посъветвате какво да правя,а той ми е казвал че леля си я обича по-вече от майка си...
    И двамата сме от различни градове,което много ме натъжава
    Никога не ми е казвал или писал-Обичам те,Липсваш ми...аз му ги казвам ,той на мен не ..Вчера стана на въпрос за това и тои ми пише
    -ти си мислиш,че като не ти го пиша и не го казвам значи не го чуствам така ли.....Объркана съм

Re: Объркана съм и то много

Разбира се, че не те обича, пха... изневерява ти с леля си, а като е при приятеля си правят сандвич на неговата.
    Не заслужава да те лиже... ПРУСТАГ ТАКЪВ!

Зарежи го и се самоубий.

ти не си фред

успя да ме разсмееш,ноо
    1-во-Ляля му е около 60-те даже повече,няма как да стане
    2-ро при приятеля му -там живеят всички-майката на К,баща му,баба му и приятелката му...вярно че и ечерта е там,нооо си спи сам..
    Претесняваме това,че като каже че отива у леля си,аз все си мисля че е при момиче...

убий го докато яде

Леля му да не е момче?!
    Аз като ти казвам, че плющи дърта слива да не би да лъжа...

еми различни градове тои не те вижда доста и е решил да си има резерва за града,или плющи леля си както казаха преди мене . убииго докато спи (devil)
    Крещящо си тъп Саше

Цитирай Първоначално написано от xRoSHaVx
    еми различни градове тои не те вижда доста и е решил да си има резерва за града,или плущи леля си както казаха преди мене .yбииго докато спи (devil)
    оо колко си прост ..

Повече от фен
    Внушаваш си.

Цитирай Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
    еми различни градове тои не те вижда доста и е решил да си има резерва за града,или плущи леля си както казаха преди мене .yбииго докато спи (devil)
    оо колко си прост ..
    убиди ме са ше се гръмна (и що съм прост 2 казах варианта )
    Крещящо си тъп Саше

тихо ма свиня

тихо ма свиня

кои бе
    Крещящо си тъп Саше

на бащати малкия син

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Разбира се, че не те обича, пха... изневерява ти с леля си, а като е при приятеля си правят сандвич на неговата.
    Не заслужава да те лиже... ПРУСТАГ ТАКЪВ!

Зарежи го и се самоубий.
    Подкрепям
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

на бащати малкия син

ами ако аз съм големия
    Крещящо си тъп Саше

на бащати малкия син

ами ако аз съм големия
    значи си пед*л

Сериозно по темата. Седнете и поговорете нормално. Обясни му твоите притеснения, може просто ти да се вкарваш в някакъв филм. А на останалите дето се правят на интересни бих им препоръчала да се съберат и да си организират масово самоубийство.

на бащати малкия син

ами ако аз съм големия
    значи си пед*л
    нечовешки си тъп Саше
    Крещящо си тъп Саше

няма да пиша поече че тва не е кофата и тук банват

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мъжете НЕ обичат да говорят за чувствата си,освен,когато не им се наложи...Може би има силни чувства към теб и НЕ е обич,а за липсването...По-вероятно не му липсваш много по простата причина,че не мисли по цял ден за теб...И не,НЕ ти изневерява с леля си,сега и от нея ли ревнуваш? Стегни се малко и се отпусни в секса,там почти не трябва да имаш задръжки,ако искаш да задържиш един мъж и това,което правите ти е приятно
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Остави го да диша малко .

PyCoKoCkA93 ,благодаря за мнението...ами аз също си мисля,че не е обич
    но когато сме заедно и примерно се целуваме ,по някой-път наистина мисля че испитва чуства към мен...а и не мисля,че е с мен (просто защото не може да си намери)-не е това,защото е от Сф а и там все някоя ще иска да тръгне с него...А и ние сме заедно от 9 мес.още не сме правили секс,казах му че не съм готова и тои ме исчака достатъчно,последния път ми намекна че секи човек имал нужди и че като не го прави с мен,...че имало хора за това,ТОЛКОВА БОЛНО МИ СТАНА,ЧЕ МИ ИДЕШЕ ДА РЕВНА ...аз му казах да търси друга,и че ще се получи м/у нас скоро.Слд няколко дни му намекнах за др момиче,а той ми каза да съм спокойна че няма момиче и че няма да търсии.няма смисъл да отлагам още... Страхувам се ,че няма да се получи както трябва и няма да му хареса...от това ме е страхх и това ме спираше до сега//

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Абе според мен тоз не те обича ..
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

amiiiiiiiiiiiiii

АаАааМИИИ щом така казваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове