.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: ЗЪБИ

Голям фен Аватара на mey_si

ЗЪБИ

хора кажете всички възможни начини за оправяне на зъбите ...Понеже горната ми захапка зъбите са ми редки защото липсва зародиш на един зъб...За брекетите ако може някой цена да сподели или при този проблем колко време ще ги нося...За някви апаратчета да каже някой...и има ли нещо ,което се носи само вечер има ли ефект?За зъбните светулки...фасети ...Всичко ,което е някакъв метод за оправяне на зъбите ...да знам,че ортодонт ще ми каже най-добре ,но искам да се запозная просто--някой ако знае и е ползвал да сподели моля : ))

Мега фен Аватара на vagarious
    Има много теми за брекетите само в този сайт, да не говорим по другите форуми... има още поне 1000.Потърси.Лесно е.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Има много теми за брекетите само в този сайт, да не говорим по другите форуми... има още поне 1000.Потърси.Лесно е.
    +

не ме интересуват само брекетите както забелязваш така,че ако няма какво да кажеш е излишно да спамиш-...и да изчетох отдавна другите теми ;]

Голям фен Аватара на gret4ety
    Значии фасетите аз лично съм си ги поставила като последен вариант, защото нали знаеш какво представлява: Пилят ти зъбите докато не останат едни сополчета и ти слагат изкуствени зъби, които ако си сложиш сега ще трябва след няколко години да ги сменяш, а е супер скъпо.. Скобите не са много ефективни. В смисъл че първо не можеш да говориш хубаво и да се храниш с тях, второ че не ти изправят хубаво зъбите а просто ги нареждат на 1 линия. Трето много дълго време ще ги носиш.. Аз лично ти препоръчвам брекетите, имах супер криви зъби на разтояние 2 милиметра един от друг, носих 1 година брекети и сега зъбите ми са супер прави и съм много доволна. Брекетите струваха 1800 лева поне при мен.

Коронките са вариянт.При тях зъбите се изпилват и след това се поставя самата коронка.На 10-12 год.се сменят.Хубавото е,че при тях може да избереш цвета и формата която ти харесва.Цените са към 150-200лв на зъб.

Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Коронките са вариянт.При тях зъбите се изпилват и след това се поставя самата коронка.На 10-12 год.се сменят.Хубавото е,че при тях може да избереш цвета и формата която ти харесва.Цените са към 150-200лв на зъб.
    Аз съм се спряла и на светулките защото не ти пилят зъбите ,а само ги надграждат върху твойте ,но на много малко места ги правят и мисля ,че си е скъпичко ..

Супер фен Аватара на Di
    Фасетите са добро решение, но са скъпи.
    Най-доброто са брекетите
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на fuckme
    защо не се посъветваш със ортодонт? в крайна сметка всеки във форума е имал различен проблем и е използвал различни методи. никой не знае какъв е твоя проблем,посъветвай се със специалист.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    +
    Брекети му е майката :P Сестрами ги носи 2 г и се оправи а и бяха мн напред и криви

а някой да знае нещо за шините ,дали са варянт ?

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    За шини има ограничение във възрастта.Ако си спомням добре шини могат да се носят до 16 годишна възраст,а от там насетне ще се наложат брекети,но наистина не разчитай на нас във форума-ние можем да грешим,а един ортодонт ще знае най-добре.

Зависи на колко си години , шините са подходящи само за деца до 12 години след това не дават резултат , това го знам от ортодонт не от някой форум така че, ако си над 12 иобщо не си давай парите на вятъра за шини . Ако имаш нужда и рабира се имаш възможност си сложи брекети , качествените излизат около 4000 лeвa горни и долни .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Голям фен Аватара на bet3to
    Моите два кучешки зъба са издадени на пред и нося апаратче само през нощта има някакъв ефект но не е много и аз го нося от половин година а ао го носех по цял ден досега щяха да са се оправили мога да ти препоръчам моята зъболекарка ма тя е доста натоварена тоест ако примерно и се обадиш днес тя ше те запише за ноември декември . Само че сега нямам нейни данни. като намеря ше ти дам телефон иначе тя е в София

Супер фен Аватара на katericArofl
    ее като си изчела останалите теми КАКВО ПОВЕЧЕ ОЧАКВАШ, ЧЕ ЩЕ ТИ КАЖЕМ.. отиваш при специалист-..

някви кординати на добър ортодонт за София : ) за прилични пари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си