.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Без любов

Без любов

От три години не съм се влюбвал! Толкова ми липсва това невероятно чувство!Вече забравих какво е да обичаш и да бъдеш обичан!

Огледай се около теб.. Може би има някое момиче, което е по-специално от другите.. Ако ли не, не се отчайвай.. Ще се влюбиш. Няма да ти се размине със сигурност, не бъди с някоя просто ей така.. Изчакай тази, от която ти се разтуптява сърчицето.. На всичко му идва времето!
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Биг дийл, през живота си не съм обичала някой така и никой не ме е обичал така и не съм тръгнала да умирам. Стегни се малко. Grow a pair. Или пък вместо да ревеш, направи нещо по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Биг дийл, през живота си не съм обичала някой така и никой не ме е обичал така и не съм тръгнала да умирам. Стегни се малко. Grow a pair. Или пък вместо да ревеш, направи нещо по въпроса.
    Ако можех да направя нещо до сега бих го направил!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Любовта не е нещо,което идва по поръчка от магазина...Тя идва,когато го почувстваш към (не)подходящия човек и,когато най-малко очакваш...Един ден ще я изпиташ отново
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Любовта не е нещо,което идва по поръчка от магазина...Тя идва,когато го почувстваш към (не)подходящия човек и,когато най-малко очакваш...Един ден ще я изпиташ отново
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Ами ако преди 3 години са ти разбили сърцето е нормално да не си се влюбвал тъй като хората като цяло са крехки създания колкото и твърди да се опитваме да бъдем и когато ни наранят е трудно да се продължи но пък трябва защото може би нещо хубаво ни очаква зад ъгъла И все пак и аз да повторя останалите не бързай за никъде защото това не става по поръчка

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от OneInMillion
    Ако можех да направя нещо до сега бих го направил!
    А замислял ли си се, че е най-хубаво да не правиш нищо? Колкото и приткоумно да звучи - усмихни се на това, което имаш. Това че от три години не си се влюбвал, може да е за добро.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има и нещо положително-от 3 години не са ти разбивали сърцето.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Wits
    Гадна гартинка, стана ми жал.

За автора - като станеш от компа и като спреш да бъдеш толкова селфиш (както би казал един от потребителите разписали се по-горе), може и да намериш нешо интересно.
    И да, влюбен си в себе си сигурно. Или в компа. Или в майка ти . Или в песен, изпълнител, бла бла, спорт.
    Не се прави на интересен... Ооо, аз съм студен тип, искам да изпитам топло чувство.

Град
    Пловдив
    Найс, не съм само аз така явно Ама при мен е от ъъъ година и половина Харесвам си някого, ама не се влюбвам. Споко, ще се влюбиш все някога
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93

+1 Не се отчайвай. За всеки влак си има пътници и ти ще намериш своята половинка и ще се влюбиш отново и то неочаквано.

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    Това не е един СМС който идва от днес за утре или след 5минути. Не може сега да тръгнеш и да се влюбиш в първата срещната, това не е торта от магазина която можеш да си вземеш когато поискаш. Може би ще се влюбиш когато най-малко очакваш. Или все още не си срещнал подходящата .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си