Цитирай Първоначално написано от wre
В момента четете поста на един отчаян човек който за момент от минутата може да загуби смисъл да живее. Реках си 15 септември макар и стария клас ще се опитам да бъде нов. Човек трудно се променя. Но всички ме смятат,че съм си старият и,че мога да търпя техните подигравки. в началото опитах с добро,но не стана. Те знаят,че съм един страхливец. Колкото и да прекривам страха си те го надушват. Макар и да е вторият ден всичко си е както преди. Всеки ден си получавам порцията. При опита да бъда различен не се получава. Всеки ме е запомнил като един човек без самочувствие и увереност. Много трудно се адпатирам. Не мога да комоникирам с хората. Не мога да заговоря едно момиче. Никога не съм докосвал момиче. Чакам последният звънец и да се върна към моят свят където сам най-добрият във всичко и всички ме уважават. Явно не мога да променя съдбата си. Искам хората да ме уважават,а не да ме унижават. Искам да бъде поне добър в едно нещо. С искане не става.
Някой ден ще ми кипне и ще излея този гняв върху хората които се подиграха с мен и достойнството ми. А този някой ден го усещам,че наближава. Хората са жестоки. Всеки гледа да е добре. Всеки мисли за себе си. Аз нямам един истински прител,приятелка. Всеки ме използва и ме изоставя. Всеки ме има за подиглавка. Всичко бих да за мало доза самочувствие и самоуверонст от които се нуждая спешно. Най-голямата грешка която направих е,че позвалих на хората да усетят старха ми. Искма един ден да се върна засмян,а на да отивам с притестение. Напишете два реда,че да се успокоя малко!

сигурно има много грешки,но нямам нерви да поправям...

виждам че доста хора са написали " и аз бях така " а аз още съм така преди ми пукаше кво мислят тия надувки ама сега не ми дреме а и вече поспряха да ме дразнят толкова щото видяха че не ме засягат мн имам няколко фр в даскалото ама и те нещо ... ме дразнят особено кат някой даскал ми чете конско а те ми повтарят кво ми е казал сто пъти и само се смеят и почти не ме подкрепят за н6 ама аз си имам и живот и фр извън даскало... и ти траа да си имаш