.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Помощ !!!!!!!

Помощ !!!!!!!

Здравейте , моля ши дайте савет моля защото сам изпаднала в някакав стрес. Имам си приятел с коийто водим полов живот. последният път когато правихме сек* презервативат се беше скъсал леко но той не се беше изпразнил още . Казша ми че няма опасност да забременея дано да е така но се притеснявам страшно много, + тоша цикълат ми закъснява 13 дена предният път когато го правихме беше нормално и пак ми закасня 11 дена :С дали ще ми дойде Проблемат е цхе имаме само една аптека в града а там работи лелями и нпма как да си взема тест ;( :@ Помогнете дайте савет моля , за информация на 17 съм.

Темата не е Ебавка !!!!!!!!!! помогнете моля
    ...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..

Град
    Пловдив
    помоли приятелка да ти купи тест. Или си направи екскурзия до съседно населено място за преглед
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да,помоли някоя приятелка да ти купи тест...Но най-добре се успокой,най-вероятно нищо не е станало...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Да,помоли някоя приятелка да ти купи тест...Но най-добре се успокой,най-вероятно нищо не е станало...
    Подкрепям, сигурно пак ти закъснява като предният път .

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Еми щом миналия път пак ти е закъснял.. според мен няма чаве ама за най-сигурно помоли някоя приятелка да ти купи, щом ти не можеш
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Или приятелят й да купи тест... все пак той е виновникът

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Става, прав/а си
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

последния път когато го правих без презерватив той не беше свършил в мен и аз така като тебе се бях паникиосала защото ми закасняваше 21 дена..човек побърках се направо направила съм си 3-4 теста сигорно

Най-вероятно не е постоянен цикъла ти. Щом не е хвърлил малките човеченца в тебе, нямаш ядове. Ако не си толкова сигурна - прати приятелка или приятеля си за тест.

СЕКС

Спокойно нищо няма.. Но, за да си по сигурна направи си тест..

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Тц, тц, тц, от кога СЕКС е глупост и се цензурира?!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Четох из форомите , че закъснението на цикалът може да се дължи и на това че съм притеснена опитвам се да мисля че всичко е наред , да се разсейвам но нестава даже и ся в училище само за това мисля Блгаодаря за съветите (хуг)
    ...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Напротив, може да забременееш.. това, че не е свършил, не знчи че не е пуснал нещо по време на секса... вземи си тест!

благодаря ви все пак за съветите , много се радвам вчера ми дойде а ми закъсня с 21 ена мн се бях притеснила благодаря

Град
    София
    Научи се да пишеш правилно.

Супер фен
    Щом е е бил свършил в теб не мисля,че има начин да забременееш,но и не мисля,че може да пусне нещо по-време на секса ако преди това не е свършил...

Знам,че темата е приключена,но все пак да си кажа мнението...
    И да знаеш следващия месец вече може да ти закъснее с 30дена да не се тревожиш...

Цитирай Първоначално написано от kateri4ka
    благодаря ви все пак за съветите , много се радвам вчера ми дойде а ми закъсня с 21 ена мн се бях притеснила благодаря
    спокойно няма нужда от паника,междодругото доколкото ми е извесно има случай във които на 1 момиче може да неи дойде в 1 месец пък на следващия да и дойде 2 пъти такаче няма смисъл да се шашкаш правиш 1 тестче и проверяваш и воаля
    Без подпис без дата
    напрао ти го слагам в устата...

Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Да бе, той е длъжен да внимава и за двамата, нали? А тя няма вина че дава да я шибат до скъсване щото е тухлена градустройка сигурно, без собствен мозък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си