маллеее почти нищо не разбрахПробвай се да защипеш кичурите, дето се извиват с няква шнолчица, аз поне така права, нз колко ти помогнах
![]()
еми просто като станеш сутрин си я оправяй малко. надали ще ти отнеме повече от 2 мин. за 2 кичура.
иначе и аз не хванах много ..
аз като я изправям вечер и я мятам назад и така и тя даже повече се изправя дето съм лежала. Ако се е развалила - оправям с пресата и лака и съм аз ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Да де, ама не ща секи ден с преса да дествам. Знам колок зле го обясних.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1003&bih=570
Значи където са и най-късите пластове, най-отпред. Ето така седи като се изправя и си легна вечерта и се събуя, но на мен проблемът ми е, че се сплесква гадно, все едно ми е мазна косата, без да е.
и на мен става тъй
намокри са малко или я разроши и ще са опрай
...
е кат я намокри нали ще се накъдри беПървоначално написано от tfk94
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
моята като се подвива навънка ко да казвам![]()
![]()
Ами не си изправяй косата преди да лягаш да спиш,а след като се събудиш...За какво трябва да я изправяш като ще лягаш да спиш?Винаги много съм се чудила на това.Аз винаги я изправям преди да изляза.
![]()
Иначе го имам същия проблем,след като се подстригах краищата на косата ми започнаха да се подвиват навътре,дори и когато я изправя,и това много ме дразни...незнам какво да я правя вече.![]()
Fashion is my passion.
Не си ме разбрала. Аз никога не я изправям когато си лягам, а примерно я изправям на сутринта, вечерта си лягам, на другата сутрие е още права, просот го има това положение с предната част на косата. А не искам ад я изправям всеки ден, било и то 2 кичура.Първоначално написано от Bukmopu
![]()
За сплескването на косата мога само да ти препоръчам да ползваш по-малко продукти за коса. Примерно само шампоан, балсам и кристали за коса стигат може малко лак за коса след като я изправиш и би трябвало да не ти представлява проблем.
А за другия ти проблем просто трябва да се изправиш отново няма друг вариянт![]()