.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ?

маллеее почти нищо не разбрах Пробвай се да защипеш кичурите, дето се извиват с няква шнолчица, аз поне така права, нз колко ти помогнах

Град
    Шумен
    еми просто като станеш сутрин си я оправяй малко. надали ще ти отнеме повече от 2 мин. за 2 кичура.
    иначе и аз не хванах много ..
    аз като я изправям вечер и я мятам назад и така и тя даже повече се изправя дето съм лежала. Ако се е развалила - оправям с пресата и лака и съм аз ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Да де, ама не ща секи ден с преса да дествам. Знам колок зле го обясних.

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1003&bih=570
    Значи където са и най-късите пластове, най-отпред. Ето така седи като се изправя и си легна вечерта и се събуя, но на мен проблемът ми е, че се сплесква гадно, все едно ми е мазна косата, без да е.

и на мен става тъй
    намокри са малко или я разроши и ще са опрай
    ...

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от tfk94
    и на мен става тъй
    намокри са малко или я разроши и ще са опрай
    е кат я намокри нали ще се накъдри бе
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    BurgasS
    моята като се подвива навънка ко да казвам

Ами не си изправяй косата преди да лягаш да спиш,а след като се събудиш... За какво трябва да я изправяш като ще лягаш да спиш?Винаги много съм се чудила на това.Аз винаги я изправям преди да изляза.
    Иначе го имам същия проблем,след като се подстригах краищата на косата ми започнаха да се подвиват навътре,дори и когато я изправя,и това много ме дразни...незнам какво да я правя вече.
    Fashion is my passion.

Цитирай Първоначално написано от Bukmopu

Ами не си изправяй косата преди да лягаш да спиш,а след като се събудиш... За какво трябва да я изправяш като ще лягаш да спиш?Винаги много съм се чудила на това.Аз винаги я изправям преди да изляза.
    Иначе го имам същия проблем,след като се подстригах краищата на косата ми започнаха да се подвиват навътре,дори и когато я изправя,и това много ме дразни...незнам какво да я правя вече.
    Не си ме разбрала. Аз никога не я изправям когато си лягам, а примерно я изправям на сутринта, вечерта си лягам, на другата сутрие е още права, просот го има това положение с предната част на косата. А не искам ад я изправям всеки ден, било и то 2 кичура.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    За сплескването на косата мога само да ти препоръчам да ползваш по-малко продукти за коса. Примерно само шампоан, балсам и кристали за коса стигат може малко лак за коса след като я изправиш и би трябвало да не ти представлява проблем.
    А за другия ти проблем просто трябва да се изправиш отново няма друг вариянт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си