Здравейте,
на 20 години съм.. С приятелката ми ходехме 3 години и половина преди да се разделим миналия месец, защото разбрах, че се занимава с друго момче (пишат си говорят си по тела и т.н) и го крие от мен..
Тогава реагирах достра остро, защото веднъж вече се беше случвало и аз го простих.. Нарекох я курва, макар и не в прав текст.. Казах и, че не искам да имам нищо общо с човек, който крие. Даже и казах, че искам да ме премахне от живота си както и аз смятах да направя.. Но сега осъзнах, че всичко това се е случвало заради мен, заради това, че последните месеци се държах с нея отвратително.. Не бях до нея, когато имаше нужда от мен, а когато аз имах нужда от нея тя винаги беше до мен.. Държах се като истинска свиня.. Сега тя ми каза,че незнае какво усеща към мен и това е напълно нормално.. Сега се опитвам да и обясня, че съм се променил, че съм осъзнал много неща, че съм бил сляп и не съм виждал какво съкровище имам до себе си, а тя ми каза, че никога, дори и да ми прости, няма да забрави това, което и наговорих, и което направих след като се разделихме миналият месец... И то е съвсем нормално.. Попитах я дали иска да ни даде втори шанс да и покажа, че съм различен, от това, което съм и показвал досега... Тя ми каза, че и трябва време, и че незнаела какво иска сега.. Но това направо ме разкъсва, защото сега излизат с това момче, за което разбрах не от нея, а тя ми беше казала, когато разбрах, че вече няма нищо общо с него, защото той искал просто секс от нея... ВИжда се само с момчета, които аз не познавам :С ИСка ми се да ни даде втори шанс.. КАкто аз го направих.. но не знам дали не е твърде късно :С защото аз наистина се държах като свияня..