- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам малко странен проблем
aз с всеки изминал ден се очудвам още повече от света.... и по точно от хората които живеем в него...
"не мога да се целувам с език"
"кво да права като му го хвана с рака"
"кво да права докато я чукам ? "
Стига бе... т'ва не са неща дет ние тряя ви ги казваме.... ПРОЯВЕТЕ МАЛКО ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ, ВЪОБРАЖЕНИЕ или не знам вече и аз к'во ...
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
намери някое момиче или момче и почвай да се учиш тогава !!!!![]()
cool boys..need cool g1rls
Като за начало си измий зъбите след започни леко целувката само с устни колкото се може по нежно , може мн лекичко да захапваш устните и или да ги смучеш. След тва вече може да включиш езика като го вкараш в и започнеш нежно да го въртиш в устата и галейки езиците си един в друг. редувай целувки със и без език , според мен не е нужно да се прекалява с езика 6тото стаа еднообразно. Също така не го вкарвай прекалено дълбоко в устата и понеже най-вероятно ще и стане неприятно. Ше си каже "Ебати телешкия език извади па тоя"
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Първоначално написано от borko123456789
![]()
Вие се смеете ама бяхме излезли няколко човека от класа миналата година и нали си говорим кой какво е правил и накрая един си призна че не се е целувал с език и една от моите съученички му обясни,дръпна го настрани и му показа![]()
![]()
така че не е толкова страшно,базикахме го 1 година ама се пак целуна момиче което е много красиво
добре че не се спряхме повечко на темата девствен ли си щото...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
Супер безсмислени коментари пускаш копеле...
По темата:И аз не можех, после бях с едно момиче и гледам не се оплакваше
Както ти казаха, води се по движенията на партньора си.
Хахахахаха Евала...Първоначално написано от ladykeisy
![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Обяснение няма - ако искаш да дойда, да ти покажа как се прави!
Иначе сърцето ти трябва да те води! Ако обичаш човека, с когото се целуваш, забравяш за всичко, затваряш очи и готово.![]()
^^ +1!Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Иначе можеш да опиташ с ледчето, с някой плод (например домат,ябълка... - правиш дупка в плода и почваш!) Иначе не виждам проблем да кажеш на половинката си, че незнаеш как да се целуваш и предполагам, тя ще те разбере!Няма нищо страшно, никой не се родил целувайки се!!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Просто не си пъхай езика до сливиците му,недей да натискаш силно и не го върти бързо и грубо.
+1Първоначално написано от CTPAXX
![]()
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
FunkyBoy написа:
о не е голяма философия... пускаш езика , тя пуска нейния и се гонят между кариесите и вчерашните останки от кюфтета Razz
![]()
![]()
къртиш брат
![]()
ето http://vbox7.com/play:3043b21a![]()
и ти вземи една праскова като пича и тренирай![]()
Взимаш една маслина, слагаш я в една дълбока чиния и почваш да я гониш с език и ще се научиш.
© Original to dark_angel3. All rights reserved.
тъкмо смятах да го пусна тва клипчеПървоначално написано от naviacha
![]()
![]()
авторе/ке само с тренировки и тва е![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Ами плъзваш език към нейния и се пускаш по течението.
Но само езиците, да не почнеш да и лижеш зъбите или венците.![]()
ДЕ ТЕ ЦУНКАМ ПО СКАЙПА ЛИ ИСКАШ
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
ДОЛЕН СИ МАЙНА :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт