- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет ??
И аз съм девствен .. и тя е девствена. Усещам че скоро ще става работата .. и 2мата сме на по 16 год. Четох ли, четох ама реших тука да пусна една тема .. Знам че нямам въпрос, но се сещате за какво става на въпрос! Давайте съвети!![]()
Целуваш, лижеш, разтриваш, галиш, сваляш гащите,бодваш![]()
+1!!Първоначално написано от OneGuy
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
1 - затвяряш вратата
2 - тя изгася лампата
3 - ти се събличаш
4 - тя се съблича
5 - вътре
6 - вън
7 - тя се облича
8 - ти се обличаш
9 - тя включва лампата
10 - отваряш вратата
в крайна сметка трябва да стане нещо от типа ... 1...2...3...4..5...6...5....6.5.6.56.56.56.5656565 65 :PPPP![]()
Не го взимайте много насериозно,забавлявайте се,само ползвайте презерватив!
И при моя първи път бяхме девствени двамата. ама на 17Карайте го по-бавно, нежно... Не мислете , какво правите, просто се отдайте на момента и инстинктите си. Предпазните средства задължително! За предпочитане е на тъмно, все пак повечето девствени момичета са срамежливи в началото. Успех
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Съвет за к'во? Задай си въпроса...
Блягодя много за отговорите) А задължително ще е с кондом не се притеснявайте
![]()
Нахлузваш Бай ти Капутьо на Бай ти Ваньо на главата и започваш бавно да си мърдаш тазовата част напред назад като едновременно с това държиш половия си орган пъхнат във влагалището
![]()
Да,добре ще е,защото инъче ще последва въпроса "бременна ли е"?Първоначално написано от YeahItsMe
Успех!![]()
Аз не губя нищо,губят всички,които губят мен.
{}
OneGuy
Голям фен
Голям фен
МнениеПуснато на: Съб Сеп 18, 2010 1:30 am Заглавие: Отговорете с цитат
Целуваш, лижеш, разтриваш, галиш, сваляш гащите,бодваш Cool
Това да не е бисквитка Oreo
По темата, всичко само ще си дойде.
Спорта пречи на цигарите :P
Ахахах една съдба![]()
-маитапп
И на мен скоро ще ми е за 1 път,само дето съм на 18(това не ме притеснява)дО СЕГА НЕ съм срещнала горе/долу идеалният....Мился че го намерихх и така ,и на мен ми е много притеснено..
До автора ,правите ли го и хареса ли ти-няма как да не се хареса се,имаше ли някви спънки![]()
![]()
![]()
ПЛОВДИВ