.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Снимки - преди и след солариум :)

Здравейте ! Мисля, че заглавието си казва всичко

Който иска може да слага снимки преди да е започнал да ходи на солариум и вече с тен.

За колко време направихте такъв тен, каква козметика използвате, по колко стоите, от колко време ходите и все такива неща !

п.с. едно малко въпросче ... там, където ходите дават ли ви специални предпазни очила ? питам, защото тук в едно студио не дават Оо ..

Супер фен Аватара на fuckme
    тия солариуми да толкова вредни...ще си направите някоя глупост с кожата и после ще се чудите кво да правите..
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Голям фен
    Град
    София
    Ми, че как иначе? Трябва да сме като болшинството селски пръчки и брантии, чудещи се по какъв начин да избиват множеството си комплекси, за да бъдат все повече и повече забелязвани, и че като тях не може да бъде и да прилича никой друг. Малко се отклоних. Та, по темата: явно никой не осъзнава каква вреда може да му причини солариумът.

Това освен, че е вредно е и ба*ти грозотията Много са ми смешни някой като ги видя с тена от солариум - то си личи!

Лошото е, че това е станало голяма мода. Дори в темите с красиви момичета повечето са направо "препечени". Остави колко е вредно, но и стават все по-непривлекателни като минат границата. Добре е да имаш тен, но не да се направиш на мангал/ка.

Поредната мода, наложена от Пайнер, която само в България я има. Ние тука сме някакви уникати!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    То дори не мязат на на мангали а на моркови Damn it супер грозотията
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен
    Град
    София
    То не е лесно да си Куха Лейка на днешно време!

Голям фен Аватара на Ankh
    Вие сте сбъркани бе.
    Природата ви е създала с бяла кожа (повечето), вие на сила се правите на маймуни.
    Колко хора има, които дават всичко да са с бяла кожа.
    Ама сега е на мода да си черен все едно си омазан с лайна и топирана коса, три пъти по-голяма от главата ти.

Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Вие сте сбъркани бе.
    Природата ви е създала с бяла кожа (повечето), вие на сила се правите на маймуни.
    Колко хора има, които дават всичко да са с бяла кожа.
    Ама сега е на мода да си черен все едно си омазан с лайна и топирана коса, три пъти по-голяма от главата ти.
    подкрепям мнението ти, въпреки че е малко пресилено

Офф ...

1во - НИКОЙ не ви е искал мнението за това колко са вредни солариумите...

2ро - много умно бе, само в България има солариуми и само тук ходят на солариуми!!! ( между другото, не съм видяла нито една " черна " чалга " звезда " ... но може и грешката да е моя понеже изобщо не ги слушам/гледам )

3то - ти като носиш бяла блуза, що я носиш ? щото е модерно или защото искаш и ти харесва ?!?!?

4то - Знам много добре каква е вредата от солариумите и за какво става въпрос! Изчела съм всичко възможно по темата. Аз лично НИКОГА не съм ходила на солариум и нямам такова намерение ! Просто ми е интересно да видя снимки ...

5то - Хич не ме интересува кой колко иска да е бял !

6то - мерси много за спама ...

Град
    И ние ти мерсим

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KidCudi
    Офф ...

1во - НИКОЙ не ви е искал мнението за това колко са вредни солариумите...

2ро - много умно бе, само в България има солариуми и само тук ходят на солариуми!!! ( между другото, не съм видяла нито една " черна " чалга " звезда " ... но може и грешката да е моя понеже изобщо не ги слушам/гледам )

3то - ти като носиш бяла блуза, що я носиш ? щото е модерно или защото искаш и ти харесва ?!?!?

4то - Знам много добре каква е вредата от солариумите и за какво става въпрос! Изчела съм всичко възможно по темата. Аз лично НИКОГА не съм ходила на солариум и нямам такова намерение ! Просто ми е интересно да видя снимки ...

5то - Хич не ме интересува кой колко иска да е бял !

6то - мерси много за спама ...
    Ми кат нямаш такова намерение, що питаш тогава? Било й интересно да види снимки. Хаха. Ама, ти не знаеш ли какво е тен?

Град
    Шумен
    Е значи сте големи проклетии всичките. Аман!
    не може да не намерите някъде, където да си наврете спама..
    Момичето и е интересно това, както на вас са ви интересни други работи.
    И на мен щеше да ми е супер интересно да видя промяната, въпреки че нямам никакво намерение да посещавам солариум ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Дали някой изобщо забеляза,че заглавието е `Снимки преди и след солариум`,а не `Вреден ли е солариума+тема,в която злобарките да хранят момичетата,които си падат по тена...`
    За какво изобщо трябваше да ги има всичките тея мнения с обиди към мацките,посещаващи солариум?
    Българска му работа,момичето направило тема,по която явно нямате адекватен отговор,защо не я подминахте тогава?Или някои хора просто си драскат ей тъй да имат повече мнения...
    Fashion is my passion.

Амми, ако идеята наистина е да зяпаме кой как се е направил за смях и да му се подиграваме аз съм за

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bukmopu
    Дали някой изобщо забеляза,че заглавието е `Снимки преди и след солариум`,а не `Вреден ли е солариума+тема,в която злобарките да хранят момичетата,които си падат по тена...`
    За какво изобщо трябваше да ги има всичките тея мнения с обиди към мацките,посещаващи солариум?
    Българска му работа,момичето направило тема,по която явно нямате адекватен отговор,защо не я подминахте тогава?Или някои хора просто си драскат ей тъй да имат повече мнения...
    Тъй като и ти не спази изискването на авторката към темата =>и ти така драскаш ,за да трупаш мнения,философке

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Амми, ако идеята наистина е да зяпаме кой как се е направил за смях и да му се подиграваме аз съм за
    Евалата! Да нахраним тъпите кифли заспали!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Абе, дайте най-после някоя снимка

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от Bukmopu
    Тъй като и ти не спази изискването на авторката към темата =>и ти така драскаш ,за да трупаш мнения,философке

Ти пък си злобна и комплексирана и го доказват всичките ти мнения, от които излиза, че единственото, което правиш е да критикуваш критикуваш критикуваш критикуваш.

И на мен би ми било интересно да видя снимки с промяна, въпреки че харесвам бяла кожа и не бих отишла на солариум. Но не се занимавам по цял ден да грача в теми, дето според мен са безсмислени хах
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Град
    Roma, Italia
    След като оплюхте ефекта на солариума едва ли някоя мацка ще си пусне снимки.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Стига да не се прекали, може да изглежда много добре, но всичко с граници. Дайте снимки (само да не сте оранжеви МОЛЯ ) .

Град
    Пловдив :)))))
    Малее само спам тая тема ... Аз не намерих преди и след...само след: http://www.viewsofia.com/upload/fck_...0/solarium.jpg

какви комплексирани злобарки сте,просто нямам думи.Влязох в темата с намерение да разгледам снимки(в прочем както във всяка друга-да прочета/видя коментари/снимки по нея)и какво открих пумията,която сте излели от злоба и завист,няма що много сте интелигентни,вещи и компетентни...

^
    С 1 дума.. гъски.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си